Η αλβανική μαφία «κόβει» ψήφους από τον Τάκη Θεοδωρικάκο

21/12/2022, 10:00
Η αλβανική μαφία «κόβει» ψήφους από τον Τάκη Θεοδωρικάκο

Νέοι «πονοκέφαλοι» για τον υπουργό ΠΡΟΠΟ από την έξαρση της εγκληματικότητας – Γιατί ο Νίκος Δένδιας «τρίβει» τα χέρια του

H σημερινή ένοπλη ληστεία στο κέντρο της Αθήνας με λεία 18 πανάκριβα ρολόγια ROLEX και η διπλή εκτέλεση το Σάββατο σε καφετέρια της Νέας Σμύρνης (σύμφωνα με τις ενδείξεις από την αλβανική μαφία ), επιβαρύνουν το κλίμα για τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη και πολλαπλασιάζουν τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ενόψει της προσεχούς εκλογικής αναμέτρησης.

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος αρχίζει να διαπιστώνει πως δεν αρκούν οι καλές σχέσεις με πολλά μέσα ενημέρωσης, ούτε οι ισχυρές δημοσιογραφικές φιλίες που του παρέχουν ανά πάσα στιγμή πρόσβαση σε ραδιοφωνικούς και τηλεοπτικούς σταθμούς. Ως άριστος γνώστης της λειτουργίας των μέσων αντιλαμβάνεται ότι όλα αυτά δεν φτάνουν για την πανηγυρική όπως επιδιώκει εκλογή του, στο δύσκολο Νότιο Τομέα της Περιφέρειας.

Οι «πονοκέφαλοι» του Τάκη Θεοδωρικάκου ενισχύονται από το γεγονός ότι η δράση της αλβανικής μαφίας έχει βρει προνομιακό πεδίο δραστηριοποίησης τον Β3 Νότιο Τομέα Αθηνών, στον οποίο έχει να ανταγωνιστεί πολύ ισχυρές υποψηφιότητες της Νέας Δημοκρατίας. Χαρακτηριστικά αναφέρεται η προ ημερών επίδειξη δύναμης του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια που διοργάνωσε συγκέντρωσης με συμμετοχή εκατοντάδων φίλων και οπαδών της ΝΔ.

Σύμφωνα με όλες τις μέχρι τώρα δημοσκοπήσεις ο κερκυραίος πολιτικός έχει σημαντικό προβάδισμα έναντι των συνυποψηφίων του.

Σημειώνεται ότι στην ίδια περιφέρεια ισχυρά ερείσματα στην εκλογική βάση της ΝΔ διατηρούν και μια σειρά άλλοι υποψήφιοι «σάρξ εκ της σαρκός» της παράταξης.

Αναφέρουμε ενδεικτικά τον ναύαρχο και πρώην δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου Διονύση Χατζηδάκη, την υφυπουργό Μετανάστευσης Σοφία Βούλτεψη, τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο Χάρη Θεοχάρη και τον βουλευτή Κώστα Κυρανάκη που διατηρούν σταθερό «πέρασμα» μεταξύ των ψηφοφόρων του κόμματος.

Στις υποψηφιότητες για τον Νότιο Τομέα περιλαμβάνονται επίσης η βουλευτής Άννα Καραμανλή, ο γνωστός οικονομολόγος και βουλευτής Βασίλης Σπανάκης ενώ μάχη για την επανεκλογή τους θα δώσουν ο δημοσιογράφος Μπάμπης Παπαδημητρίου και ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος.