Οι μέρες των Χριστουγέννων και ο πανταχού παρόν υποψήφιος Βουλευτής της "Ελληνικής Λύσης" στην Δυτική Αθήνα Άρης Σπίνος.

15/01/2023, 21:41
Οι μέρες των Χριστουγέννων και ο πανταχού παρόν υποψήφιος Βουλευτής της

Οι μέρες των εορτών που πέρασαν όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες δεν ήταν καθόλου χαλαρές για τον γνωστό δημοσιογράφο Άρη Σπίνο που θα είναι υποψήφιος στην Δυτική Αθήνα με την "Ελληνική Λύση".

Σε πολλά γιορτινά τραπέζια χαράς, γεμάτα ευχές, που διοργάνωσαν υποστηρικτές του ήταν καλεσμένος και βρέθηκε ανάμεσα σε φίλους και γνωστούς μιλώντας για τα προβλήματα της Δυτικής Αθήνας συνεχίζοντας με εντατικούς ρυθμούς την προεκλογική του δράση που έχει ξεκινήσει εδώ και 3 μήνες.

Ο ίδιος όπως μάθαμε βρέθηκε πολύ κοντά στην εκκλησία και επισκέφτηκε για τις καθιερωμένες ευχές τους Μητροπολίτες Αθηναγόρα (Φωτό 3) και Αλέξιο που είναι πνευματικοί ηγέτες μαζί με τον Μητροπολίτη Περιστερίου, στους 8 δήμους της εκλογικής του περιφέρειας.

Παρόμοια επίσκεψη πραγματοποίησε και στον αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος των ΓΟΧ Μακάριο που έχει την έδρα του στο Περιστέρι (Φωτό 2).

Ζεστή και ανθρώπινη ήταν και η επαφή του με τον αρχιμανδρίτη Κωσταντίνο του ιερού ναού Άγιοι Θεόδωροι στο Περιστέρι όπου γευμάτισε μαζί με το ενοριακό συμβούλιο (Φωτό 5).

Ιδιαίτερη τιμή, όπως μάθαμε, για τον Άρη Σπίνο ήταν και η "κλειστή" συνάντηση - γεύμα με τον Μητροπολίτη των ΓΟΧ Αθανάσιο στον Ναό του στο Αιγάλεω. (Φωτό 4)

Στην ίδια περιοχή πραγματοποίησε επίσης μια συνάντηση με τον αρχιμανδρίτη Γεώργιο Παπαγιαννάκη που διακονεί στον ίδιο ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου επί 60 χρόνια. (Φωτό 1).