Βορίδης – Οικονόμου: Μαζί μπροστάρηδες στη «μάχη» της Ανατολικής Αττικής

05/02/2023, 19:21
Βορίδης – Οικονόμου: Μαζί μπροστάρηδες στη «μάχη» της Ανατολικής Αττικής

Οι δύο βουλευτές δίνουν το παράδειγμα που θα έπρεπε να ακολουθήσουν και άλλοι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ στην συγκεκριμένη περιφέρεια!

Σαφή δείγματα πολιτικού πολιτισμού τα οποία δύσκολα συναντά κανείς παραμονές εκλογών μεταξύ υποψηφίων και μάλιστα του ίδιου κόμματος, έδωσαν ο υπουργός Εσωτερικών και βουλευτής Ανατ. Αττικής, Μάκης Βορίδης και ο πρόεδρος Κοινωνικών υποθέσεων της Βουλής, επίσης βουλευτής Ανατ. Αττικής της Νέα Δημοκρατίας, Βασίλης Οικονόμου.

Αυτό έγινε σαφές σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο αντιδήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου, Σπύρος Κάρλος, η διευθύνουσα σύμβουλος του ΟΛΡ, Δέσποινα Γκικάκη και η επιχειρηματίας, Έλενα Φλωρίδη, την περασμένη Πέμπτη, στη Ραφήνα.

Ουσιαστικά, επρόκειτο για το άτυπο ξεκίνημα της προεκλογικής περιόδου από τα δύο κορυφαία στελέχη της ΝΔ στην Ανατ. Αττική, καταδεικνύοντας παράλληλα την αλληλοεκτίμησή τους αλλά και την πρόθεσή τους να συμπράξουν στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές.

Σημειώνεται ότι οι κ.κ. Βορίδης και Οικονόμου έχουν δείξει και στο πρόσφατο παρελθόν με συναντήσεις τους την αμοιβαία εκτίμηση που τρέφουν ο ένας για τον άλλο, αλλά και για την προσφορά τους στους συμπολίτες και τις συμπολίτισσές τους στην εκλογική περιφέρεια που και οι δύο εκλέγονται.

Οι δύο βουλευτές δίνουν το παράδειγμα που θα έπρεπε να ακολουθήσουν και άλλοι υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ στην συγκεκριμένη περιφέρεια οι οποίοι αντί να επικεντρωθούν στην νίκη της Ν.Δ. αναλώνονται στο να «λερώνουν» συνυποψήφιους τους εντός του κόμματος τους, στο βωμό της ψήφου, κάτι που φυσικά δεν περνάει απαρατήρητη.

Τα θερμά λόγια με τα οποία μίλησαν αμφότεροι και το γεγονός ότι επεσήμαναν πως προχωρούν «μαζί» στην εκλογική μάχη καθιστά ακόμη πιο σαφή τη δυναμική των δύο πολιτικών οι οποίοι έχουν πολύχρονη παρουσία πλέον στην περιοχή της οποίας οι πολίτες τους έχουν τιμήσει επανειλημμένα με την ψήφο τους.

Παρακολουθείστε παρακάτω τις ιδιαίτερα κολακευτικές αναφορές του ενός για τον άλλο στη διάρκεια των ομιλιών – χαιρετισμών τους στο πλαίσιο της εκδήλωσης: