Η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Εύη Χριστοφιλοπούλου υπέρ Μητσοτάκη!

11/05/2023, 16:51
Η πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ Εύη Χριστοφιλοπούλου υπέρ Μητσοτάκη!

Ετοιμάζονται και άλλοι «εκσυγχρονιστές» να στηρίξουν τη ΝΔ στις κάλπες!

Υπέρ του Κυριάκου Μητσοτάκη τάσσεται η (πρώην, πλέον) «πράσινη» Εύη Χριστοφιλοπούλου, ανοίγοντας το χορό δηλώσεων στελεχών του ΠΑΣΟΚ για στήριξη στον πρωθυπουργό κατά τις προσεχείς εκλογές!

«Είναι καιρός για τολμηρές μεταρρυθμίσεις που θα αλλάξουν τη σχέση κράτους – πολίτη – πολιτικού. Είναι καιρός για ψήφο που θα εξασφαλίσει τη συνέχεια της οικονομικής ανάκαμψης και τη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου όλων των πολιτών. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δώσει συγκεκριμένα και απτά δείγματα μεταρρυθμιστικής ορμής και δυναμικής αντιμετώπισης των πολλαπλών κρίσεων και προκλήσεων. Σε αυτή την κρίσιμη συγκυρία η χώρα πρέπει να κυβερνηθεί με σταθερότητα, εξωστρέφεια και αποτελεσματικότητα», αναφέρει χαρακτηριστικά σε άρθρο της που δημοσιεύεται στη σημερινή «Καθημερινή».

Να θυμίσουμε πως η Εύη Χριστοφιλοπούλου πρωτοτοποθετήθηκε υφυπουργός επί Σημίτη, εν συνεχεία ορίστηκε υφυπουργός με υπουργό τον Μητσοτάκη στην κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου (εκεί βρέθηκαν ο ένας κοντά στον άλλον) και, εν συνεχεία, τοποθετήθηκε επικεφαλής του Ινστιτούτου του ΠΑΣΟΚ!

Επίσης, ότι προτάθηκε από τον Μητσοτάκη τον περασμένο Ιούλιο για επικεφαλής για πρόεδρο της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, σε μια προσπάθεια να «φαγωθεί» ο νυν επικεφαλής της Κωνσταντίνος Μενουδάκος!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η στήλη, αναμένει και άλλες δηλώσεις – πρώην πλέον) στελεχών του ΠΑΣΟΚ που θα τον στηρίζουν, πριν τις εκλογές της 21ης Μαΐου, με το κύριο… όγκο να παρεμβαίνει υπέρ του πριν από τυχόν δεύτερες εκλογές.

Πρόκειται για «εκσυγχρονιστικά» στελέχη, που από τη στιγμή που δεν απέκτησαν ρόλο με την ηγεσία Ανδρουλάκη, επέστρεψαν εκ νέου στο φλερτ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Κάποιοι εξ αυτών, μάλιστα, μπορεί να μην κατέβηκαν υποψήφιοι βουλευτές, στην περίπτωση όμως που ο Μητσοτάκης κερδίσει τις εκλογές θα χρησιμοποιηθούν στην κυβέρνηση.