Με την βοήθεια της φιλορωσικής οικογένειας του εφοπλιστή και τ. Διοικητή του Αγ. Όρους Αθ. Μαρτίνου, σάρωσε η Σ. Ζαχαράκη στο υπόλοιπο Ανατ. Αττικής!

Με την βοήθεια της φιλορωσικής οικογένειας του εφοπλιστή και τ. Διοικητή του Αγ. Όρους Αθ. Μαρτίνου, σάρωσε η Σ. Ζαχαράκη στο υπόλοιπο Ανατ. Αττικής!

Κάποιοι από το Μαξίμου -και όχι μόνο- στήριξαν την Σοφία Ζαχαράκη με την ανύπαρκτη κοινοβουλευτική δράση, για να «κοντύνουν» τον Μάκη Βορίδη - Τα αθλητικά σωματεία και η Εκκλησία!

Επειδή όπως αντιλαμβάνομαι υπάρχει διάχυτο ένα μεγάλο ερωτηματικό, πως και γιατί η Σοφία Ζαχαράκη κατάφερε να αποσπάσει άνω των 52.000 σταυρών και να σαρώσει στο υπόλοιπο Ανατ. Αττικής «ρίχνοντας στο κεφάλι» 10.000 σταυρούς στον Μάκη Βορίδη, στέλεχος κλάσης με τεράστια εμπειρία και υπόσταση, αλλά και στον προβεβλημένο Στέλιο Πέτσα και τον «παλιό» και ιδιαίτερα αγαπητό Βασίλη Οικονόμου, θα προσπαθήσω να σας δώσω το στίγμα της κατάστασης για να αντιληφθείτε επαρκώς!

Η σχετικά άπειρη (ανύπαρκτη) κοινοβουλευτικά Σοφία Ζαχαράκη, παρά την υφυπουργοποίηση της στον Τουρισμό με διορισμό, πέτυχε μια ασύλληπτη νίκη στο υπόλοιπο Αττικής απέναντι σε πρόσωπα που είχαν βαθιές ρίζες, προσβάσεις στην τοπική κοινωνία και αναφορές χρόνων, επειδή υποβοηθήθηκε από τον φιλορωσικό παράγοντα – εφοπλιστική οικογένεια, που «έπαιξε τα ρέστα της» για να τη βγάλει πρώτη!

Και κοντά στους εφοπλιστές συνέβαλε και μέρος του περιβάλλοντος του Μαξίμου!

Ενδεχομένως όλοι αυτοί μαζί ήθελαν να «κοντύνουν» τον Μάκη Βορίδη, για τους δικούς τους λόγους!

Το γεγονός ωστόσο είναι πως πίσω από την ευρεία νίκη της Ζαχαράκη «κρύβεται» η οικογένεια Μαρτίνου, κυρίως του φιλορώσου Αθαν. Μαρτίνου τέως διοικητή του Αγίου Όρους, με τον οποίο είναι έξαλλοι οι Αμερικανοί γιατί συνέβαλε στο να μετατραπεί η Αθωνική Πολιτεία σε άντρο Ρώσων κατασκόπων που πηγαινοερχόντουσαν με διαβατήρια μοναχών!

Και εκμεταλλευόμενος την συγκυρία απέσπασε υπέρμετρο πλουτισμό μέσα από την διακίνηση με τα πλοία του ρωσικών προϊόντων, σπάζοντας εμπάργκο και κυρώσεις της Δύσης!

Σημειώνεται ότι η βουλευτής της ΝΔ κόρη του εφοπλιστή Αθ. Μαρτίνου Γεωργία, δεν κατέβηκε στις εκλογές στο υπόλοιπο Αττικής όπου πολιτευόταν, προικοδοτώντας το ευρύ «σύστημα της», αθλητικά σωματεία, εκκλησίες κλπ. που τελούσαν υπό την προστασία της εφοπλιστικής οικογένειας, στην Σοφία Ζαχαράκη!

Επιπροσθέτως την νεαρή πολιτικό που σάιτ και εφημερίδες ξεκίνησαν ήδη να της κάνουν γλειψιματικά αφιερώματα, φέρεται να στήριξε σε υπέρμετρο βαθμό υποομάδα του Μαξίμου! Αυτά προς το παρόν!