"Αυτοδυναμία της Ν.Δ. για να συνεχίσουμε σταθερά και μπροστά"

18/06/2023, 22:21

«Στις 25 Ιουνίου καλούμαστε να ολοκληρώσουμε ό,τι ξεκινήσαμε στις τελευταίες εκλογές»

Γράφει η Πηνελόπη Παναγιωτοπούλου,
εκπαιδευτικός-υποψήφια βουλευτής Βόρειου Τομέα Β’ Αθηνών με τη Ν.Δ.

Στις 21 Μαΐου ηττήθηκαν ο λαϊκισμός και η δημαγωγία που μας ταλαιπώρησαν την τελευταία δεκαετία. Οι πολίτες με την ψήφο τους καταδίκασαν τους εκπροσώπους της τοξικότητας και της στείρας αντιπολίτευσης γκρεμίζοντάς τους εκλογικά και οδηγώντας τους στο περιθώριο των πολιτικών εξελίξεων. Στις 25 Ιουνίου, με την αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας, γυρίζουμε πλέον σελίδα και ακολουθούμε σταθερά και τολμηρά την πορεία της ασφάλειας και της κανονικότητας.

Τη στιγμή που οι υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις ανταγωνίζονται για τις μεταξύ τους ισορροπίες και την κατάταξή τους, μόνη η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει να έχει απέναντί της τα προβλήματα του τόπου και των πολιτών και να ασχολείται με αυτά. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναπτύσσει με συνέπεια έναν λόγο προγραμματικό, θέτει στόχους διακυβέρνησης και καλεί τους πολίτες να υποστηρίξουν μια ξεκάθαρη κυβερνητική πρόταση για την Ελλάδα του αύριο. Όλα τα υπόλοιπα κόμματα αναλώνονται στις μεταξύ τους διαφορές και δεν προτείνουν το παραμικρό για το πώς θα κυβερνηθεί η χώρα.

Οι πολίτες τα βλέπουν όλα αυτά, κάθε ημέρα όλο και πιο έντονα, όλο και πιο καθαρά. Μόνη συγκροτημένη και αξιόπιστη κυβερνητική πρόταση αυτή της Νέας Δημοκρατίας. Πρόκειται για ένα σχέδιο ολοκληρωμένο, που πατάει στα απτά επιτεύγματα της κυβερνητικής θητείας και έχει ξεκάθαρες, σαφείς προτεραιότητες:

- Την ανάπτυξη της οικονομίας με την προσέλκυση επενδύσεων, τη μείωση των φόρων και τη βελτίωση των μισθών

- Την ενίσχυση του Ε.Σ.Υ. σε δυναμικό και υποδομές για μια ποιοτική υγεία για όλους τους πολίτες.

- Την αποτελεσματικότερη λειτουργία του Δημοσίου μέσα από την ψηφιοποίηση των υπηρεσιών του προς όφελος των πολιτών.

- Τη στήριξη της νέας γενιάς στη στέγαση και την εργασία και την αντιμετώπιση του δημογραφικού ζητήματος της χώρας.

Μετά από τέσσερα χρόνια διακυβέρνησης από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, οι πολίτες γνωρίζουν την κυβερνητική αξιοπιστία της Νέας Δημοκρατίας. Την ίδια στιγμή θυμούνται πολύ καλά τη διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ της περιόδου 2015-2019, αλλά και επιπλέον βλέπουν τη σημερινή αναξιοπιστία της αντιπολίτευσης συνολικά. Έχουν μνήμη και διαθέτουν κρίση. Δεν χρειάζονται κανέναν και καμία από εμάς να τους παρουσιάζουν τα διλήμματα, είναι όλα ξεκάθαρα. Στις 25 Ιουνίου καλούμαστε να ολοκληρώσουμε ό,τι ξεκινήσαμε στις τελευταίες εκλογές. Χωρίς τον βραχνά της απλής αναλογικής καλούμαστε να αποφασίσουμε για το πώς θέλουμε να κυβερνηθεί η χώρα και όχι για τις ισορροπίες στην αντιπολίτευση. Στο μυαλό μας είναι μόνο τα όσα θέλουμε για το σήμερα και το αύριο στις ζωές μας και στις ζωές των παιδιών μας. Με τη συμμετοχή μας θα τα κερδίσουμε!