ΣΕΗ: Πέντε νέες καταγγελίες εις βάρος ηθοποιών στον εισαγγελέα

12/03/2021, 12:50
ΣΕΗ: Πέντε νέες καταγγελίες εις βάρος ηθοποιών  στον εισαγγελέα

Αυξάνεται  ο αριθμός των αναφορών κατά ηθοποιών που έχουν στα χέρια τους οι εισαγγελείς, μετά και τη σημερινή παράδοση στον εισαγγελέα από τον πρόεδρο του Πειθαρχικού, Πασχάλη Τσαρούχα. πέντε φακέλων με καταγγελίες που έγιναν στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών. 

Οι πέντε καταγγελίες υποβλήθηκαν πριν από λίγες ημέρες στο Πειθαρχικό Συμβούλιο των ηθοποιών και σύμφωνα με πληροφορίες αφορούν περιπτώσεις προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Εξερχόμενος του εισαγγελικού γραφείου , όπου παρέμεινε για περίπου μισή ώρα, ο πρόεδρος του Πειθαρχικού δήλωσε πως μετά και τη σημερινή , τρίτη, συνάντηση με τον εισαγγελικό λειτουργό «το πιθανότερο είναι να ξαναβρεθούμε».

Όπως είπε ο κ. Τσαρούχας:

«Στο πλαίσιο της τακτικής πια επαφής με τον εισαγγελέα, φέραμε 5 νέους φακέλους σήμερα. Η εντολή που έχουμε από τον εισαγγελέα είναι να φέρνουμε καταγγελίες που αφορούν σε προσβολή γενετήσιας ελευθερίας. Το πιθανότερο είναι να ξαναβρεθούμε. Σε ό,τι αφορά τις εργασίες στο Πειθαρχικό Όργανο του ΣΕΗ, υπάρχει ένα σαφές χρονοδιάγραμμα που είμαστε υποχρεωμένοι να το τηρούμε, γιατί έχει δικαιώματα και ο καταγγελλόμενος και ο καταγγέλλων. Και πρέπει να τηρήσουμε αυστηρά τις διαδικασίες, για να είμαστε όσο πιο σωστοί τυπικά, θεσμικά. Και να έχουμε μια πλήρη εικόνα, να μην αδικήσουμε κανένα», ανέφερε ο κ. Τσαρούχας.