Βραβεία ΠΣΑΤ: Ερυθρόλευκη υπόθεση

16/02/2021, 00:55
Βραβεία ΠΣΑΤ: Ερυθρόλευκη υπόθεση

Στον Ολυμπιακό απονεμήθηκε φέτος το σύνολο των βραβείων στη γιορτή του ΠΣΑΠ για τους κορυφαίους της περσινής σεζόν, με τον τεχνικό της ομάδας και τους παίκτες του να τα μονοπωλούν.

Αναλυτικά, αποδεικνύοντας την ανωτερότητα των «ερυθρολεύκων» σε όλα τα επίπεδα:

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής της σεζόν 2019-2020, μια σπουδαία διάκριση για τον Πορτογάλο τεχνικό, που αποδεικνύει την εξαιρετική δουλειά που κάνει.

Ο Κώστας Τσιμίκας ψηφίστηκε κορυφαίος Έλληνας ποδοσφαιριστής.

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί κατέκτησε δύο βραβεία, ενώ βρέθηκε και στην κορυφαία 11άδα. Συγκεκριμένα, ένα για το γεγονός ότι βγήκε πρώτος σκόρερ στο περσινό πρωτάθλημα και ένα επειδή αναδείχθηκε κορυφαίος ξένος του πρωταθλήματος.

Ο Ζοσέ Σα ψηφίστηκε ως ο καλύτερος τερματοφύλακας της Superleague για τη σεζόν 2019-2020, ενώ έξι παίκτες των νταμπλούχων Ελλάδας βρέθηκαν στην κορυφαία 11άδα του περσινού πρωταθλήματος. Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους Ζοσέ Σα, Ρούμπεν Σεμέδο, Κώστα Τσιμίκα, Ομάρ Ελαμπντελαουί, Ματιέ Βαλμπουενά και Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Παράλληλα, βραβείο για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο πήρε ο Βασίλης Τοροσίδης.

Επίσης καλύτεροι Έλληνες ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο εξωτερικό ψηφίστηκαν και μοιράστηκαν το βραβείο οι Τάσος Μπακασέτας και Ταξιάρχης Φούντας.

Ο 20χρονος μεσοεπιθετικός Δημήτρης Εμμανουηλίδης, δανεικός από τον Παναθηναϊκό στη Φορτούνα Σιτάρντ, βραβεύτηκε ως ο κορυφαίος νέος Έλληνας ποδοσφαιριστής.

Τέλος, καλύτερος διαιτητής της περιόδου 2019-20 αναδείχτηκε ο Τάσος Σιδηρόπουλος.