Ολυμπιακός: Με αξιώσεις για το πρώτο βήμα πρόκρισης κόντρα στην Αϊντχόφεν

18/02/2021, 15:47
Ολυμπιακός: Με αξιώσεις για το πρώτο βήμα πρόκρισης κόντρα στην Αϊντχόφεν

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στις υποχρεώσεις του στα ευρωπαϊκά Κύπελλα και είναι για μία ακόμα φορά ο μοναδικός εκπρόσωπος του ελληνικού ποδοσφαίρου. Οι ερυθρόλευκοι του Πέδρο Μαρτίνς υποδέχονται την PSV Αϊντχόφεν στο «Γ. Καραϊσκάκης», σήμερα στις 19:55 θέλοντας να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση από τους «32» του Europa League.

Ένας απαιτητικός αγώνας για τους «ερυθρόλευκους», που τον κάνουν πιο δύσκολο απώλειες σημαντικών μονάδων, όπως του τιμωρημένου Σεμέδο, ενώ κι ο Εμβιλά θεωρείται δύσκολο να αγωνιστεί.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανέλυσε διεξοδικά πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της αντιπάλου του, που είχε παίξει με τον ΠΑΟΚ στη φάση των ομίλων.

Εκτός απροόπτου, την ενδεκάδα του Ολυμπιακού θα αποτελέσουν οι Σα, Λαλά, Μπα, Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Μπρούμα, Μασούρας, Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί.

Στον πάγκο θα είναι Τζολάκης, Καραργύρης, Ντρέγκερ, Ανδρούτσος, Χολέμπας, Εμβιλά, Σουρλής, Ραντζέλοβιτς, Βρουσάι, Φορτούνης και Χασάν.

Η Αϊντχόφεν, που σκοράρει σε κάθε παιχνίδι που δίνει τη φετινή σεζόν, έχοντας ωστόσο, χτυπητές αδυναμίες στην άμυνα θα παραταχθεί με τους Εμβαγκό, Ντάμφρις, Τέζε, Μποσαγκλί, Μαξ, Τόμας, Σαγκαρέ, Ροσάριο, Μάουρο Ζούνιορ, Ζάχαβι και Μάλεν.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Σουηδός Αντρέας Έκμπεργκ, με βοηθούς τους συμπατριώτες του Μεχμέτ Κόλουμ, Στέφαν Χάλμπεργκ, ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Γκλεν Νίμπεργκ.