Διαζύγιο Παναθηναικού - Μπολόνι

07/03/2021, 09:46
Διαζύγιο Παναθηναικού - Μπολόνι

Η κλεψύδρα για τον Λάζλο Μπόλονι άδειασε χθες στα Γιάννινα. Η ήττα από τον ΠΑΣ, η τρίτη σε 17 ημέρες, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι!

Ο Γιάννης Αλαφούζος είχε χθες το βράδυ τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ρουμάνο προπονητή και τον ενημέρωσε για την πρόθεσή του να λύσουν τη συνεργασία τους. Του εξήγησε ότι η εικόνα της ομάδας δεν είναι καθόλου καλή και αντί για βελτίωση βλέπει κατάρρευση. Η κατάσταση είναι πολύ δύσκολο να αντιστραφεί τη στιγμή μάλιστα που οι ποδοσφαιριστές δεν φαίνεται να εμπιστεύονται τον Μπόλονι και οι σχέσεις τους είναι σε οριακό σημείο.

Ο Αλαφούζος το έχει πάρει απόφαση. Θα αναγκαστεί να προβεί πάλι σε αλλαγή προπονητή για δεύτερη φορά στη σεζόν. Επίσης ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ θα έχει επικοινωνία και με τον Πιέρ Ντρεοσί για να μάθει από πρώτο χέρι τι θα πράξει ο Γάλλος σε περίπτωση που φύγει ο Μπόλονι. Ο Ντρεοσί έχει προ ημερών πει στον Αλαφούζο ότι αν φύγει ο Μπόλονι θα αποχωρήσει και αυτός. Αν επιμείνει στη θέση του τότε θα υπάρξουν ευρύτερες αλλαγές στο τμήμα.

Όπως όλα δείχνουν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, το τελευταίο της κανονικής σεζόν, την ομάδα θα κοουτσάρει ο Σωτήρης Συλαϊδόπουλος που είχε εκτελέσει χρέη προπονητή και στο ματς με τον ΟΦΗ, προτού αναλάβει ο Μπόλονι.

Σύμφωνα με πληροφορίες τούτη τη στιγμή ο Γιάννης Αναστασίου φέρεται ως επικρατέστερος να αναλάβει την ομάδα και να την κοουτσάρει στα πλέι οφ.