Επαφές Αυγενάκη στην Κροατία για το Ράλι Ακρόπολις

23/04/2021, 14:40
Επαφές Αυγενάκη στην Κροατία για το Ράλι Ακρόπολις

Στο Ζάγκρεμπ ταξίδεψε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, κατόπιν πρόσκλησης του WRC Promoter, με την ευκαιρία της διεξαγωγής του 3ου φετινου αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι.

Ο κ. Αυγενάκης συναντήθηκε με την υπουργό Τουρισμού και Αθλητισμού της Κροατίας, Νικολίνα Μπριατς, τον πρόεδρο της Κροατικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Ζλάτκο Ματέσα, και με στελέχη του WRC Promoter, με τους οποίους συζήτησε οργανωτικές λεπτομέρειες ενόψει της διοργάνωσης του Ράλι Ακρόπολις στην Ελλάδα, τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Σε ανάρτησή του στο facebook, ο κ. Αυγενάκης αναφέρει: "Κατόπιν πρόσκλησης του WRC Promoter, βρεθήκαμε μαζί με στελέχη του Ράλλυ Ακρόπολις στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας όπου διεξάγεται ο 3ος αγώνας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ - WRC. Στο πλαίσιο της επίσκεψης, είχα την ευκαιρία, στην τελετή εκκίνησης να συναντήσω την Υπουργό Τουρισμού και Αθλητισμού της Κροατίας Nikolina Brnjac, τον Πρόεδρο της Κροατικής Ολυμπιακής Επιτροπής Zlatko Mateša, και βέβαια τα στελέχη του WRC Promoter με τους οποίους είχαμε μια πολύ παραγωγική συζήτηση για το Ράλλυ Ακρόπολις και την διοργάνωσή του το Σεπτέμβρη.

Συζητήσαμε με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο Jona Siebel, τον Event Director και καλό φίλο Simon Larkin καθώς και με στελέχη της FIA και του WRC Promoter τις οργανωτικές λεπτομέρειες του αγώνα.

Τις επόμενες δύο ημέρες ακολουθεί ένα σφιχτό πλάνο συναντήσεων για την ενημέρωση των ομάδων και της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας σχετικά με το Ράλλυ Ακρόπολις".