O Στέφανος Τσιτσιπάς στα προημιτελικά του Ρολάν Γκαρός

06/06/2021, 22:52
O Στέφανος Τσιτσιπάς στα προημιτελικά του Ρολάν Γκαρός

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζει την εξαιρετική πορεία του στο Ρολάν Γκαρός καθώς προκρίθηκε στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Ο Τσιτσιπάς ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Ισπανού Πάμπλο Καρένιο Μπούστα στη φάση των “16” κερδίζοντας τον με 3-0 σετ

Ιδανικά ξεκίνησε ο Στέφανος στο πρώτο σετ απέναντι στον Ισπανό αντίπαλο του κάνοντας το καλύτερο του ξεκίνημα μέχρι τώρα στη διοργάνωση. Ο Τσιτσιπάς έκανε επίδειξη δύναμης στα πρώτα games καθώς προηγήθηκε με 3-0 και διατήρησε τη διαφορά των τριών games για να πάρει το σετ με 6-3 κάνοντας το 1-0 σε 41 λεπτά.

Στο ίδιο τέμπο και το δεύτερο σετ με τον Στέφανο να κάνει το παιχνίδι του και να φτάνει πιο εύκολα στη νίκη από ότι στο πρώτο σετ καθώς προηγήθηκε με 4-0 games και νίκησε με 6-2 σε 30 λεπτά.

Ο Καρένιο Μπούστα έβγαλε αντίδραση στο τρίτο σετ εκμεταλλευόμενος κυρίως κάποια λάθη του Στέφανου και προηγήθηκε με 3-0 games. Ο Τσιτσιπάς απάντησε μειώνοντας σε 3-1 φτάνοντας και στην ισοφάριση με 4-4.Ο Μπούστα πήρε ξανά το προβάδισμα με 5-4 games διατηρώντας τις ελπίδες του να μείνει στο παιχνίδι, όμως ο Τσιτσιπάς δεν παρέδωσε τα όπλα ισοφάρισε σε 5-5 και πέρασε για πρώτη φορά με 6-5 για να φτάσει στη νίκη με 7-5 σε 53 λεπτά και να κάνει το 3-0 σετ.

Επόμενος αντίπαλος του Τσιτσιπά στα προημιτελικά, ο νικητής του ζευγαριού Μεντβέντεφ-Γκαρίν.