Τα ηνία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στον Θανάση Χατζόπουλο

01/07/2021, 07:54
Τα ηνία της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στον Θανάση Χατζόπουλο

Αποτέλεσε, ουσιαστικά, τον επικεφαλής της ΚΑΕ ΠΑΟΚ από την περυσινή σεζόν, όντας ο βασικός οικονομικός αιμοδότης της εταιρείας.

Ο Θανάσης Χατζόπουλος γίνεται, πλέον, και τυπικά «αφεντικό» του «Δικεφάλου».

Αποκτά, ειδικότερα, μετά από αίτηση που κατατέθηκε και εγκρίθηκε από το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, τη θέση του προέδρου και διευθύνοντα συμβούλου της ΚΑΕ.

Στο νέο διοικητικό σχήμα διατηρείται ο Βασίλης Τριλυράκης (ήταν ήδη μέλος του ΔΣ) και προστίθεται ο επιχειρηματίας, Κώστα Στεργίου. Θέση σε αυτό, αντίθετα, μετά από χρόνια, δε θα έχει ο μέχρι πρότινος πρόεδρος της ΚΑΕ, Αρης Καρακούσης.

Οι «ασπρόμαυροι» γνωστοποίησαν απόψε (30/06) την αλλαγή στο διοικητικό σχήμα, αναφέροντας:

«Ύστερα από την σχετική αίτηση που κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης και την προσωρινή απόφαση για το διορισμό νέου διοικητικού σχήματος στην ΚΑΕ ΠΑΟΚ, το νέο Δ.Σ. της εταιρίας θα αποτελούν οι κ.κ. Αθανάσιος Χατζόπουλος, Βασίλειος Τριλυράκης και Κωνσταντίνος Στεργίου. Το νέο Δ.Σ. της ΚΑΕ ΠΑΟΚ θα συγκροτηθεί σε σώμα μέσα στις επόμενες ημέρες.

Η νέα τριμελής διοίκηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ ευχαριστεί θερμά τον απερχόμενο πρόεδρο Αριστοτέλη Καρακούση για την ανιδιοτελή προσφορά του στην ομάδα και στην ΚΑΕ σε εποχές εξαιρετικά δύσκολες. Είμαστε σίγουροι ότι θα είναι δίπλα μας και πάντα δίπλα στον ΠΑΟΚ, όπως πράττει σε όλη του την ζωή».