Στο τραπέζι νέο πλάνο μειώσεων στους μισθούς στην Μπαρτσελόνα

13/07/2021, 13:02
Στο τραπέζι νέο πλάνο μειώσεων στους μισθούς στην Μπαρτσελόνα

Οι παίκτες της Μπαρτσελόνα άρχισαν την Δευτέρα (12/07) την καλοκαιρινή προετοιμασία τους, με διάθεση να διεκδικήσουν πολύ περισσότερα τη νέα αγωνιστική περίοδο, αλλά παραμένουν σε ένα κλίμα αβεβαιότητας όσον αφορά στην οικονομική κατάσταση του κλαμπ.

Οι ποδοσφαιριστές της «Μπάρτσα» γνωρίζουν πως υπάρχει διάθεση απ’ την πλευρά της διοίκησης να μειώσουν εκ νέου τους μισθούς στο ποδοσφαιρικό τμήμα και να «μαζέψουν» τον προϋπολογισμό του κλαμπ, που έχει «πληγεί» σε απίστευτο βαθμό τον τελευταίο ενάμισι χρόνο απ’ την πανδημία του κορονοϊού, ωστόσο το γεγονός πως οι διοικούντες προχωρούν την ίδια ώρα σε συνεχόμενες μεταγραφές (Έμερσον, Έρικ Γκαρθία, Αγουέρο, Ντεπάι), έχει δημιουργήσει έναν σχετικό... εκνευρισμό στα αποδυτήρια, όπως αναφέρουν τα καταλανικά ΜΜΕ.

Ασχέτως αν οι μεταγραφικές «επενδύσεις» περιορίζονται προσώρας μόνο στα 9 εκατ. ευρώ που δόθηκαν στην Μπέτις για τον Έμερσον -καθότι οι άλλοι τρεις παίκτες αποκτήθηκαν ως ελεύθεροι- υπάρχουν «φωνές» εντός της ομάδας που δεν βλέπουν με καλό... μάτι την προοπτική για νέες μειώσεις στις αποδοχές τους.

Το όλο θέμα θα αρχίσει να μπαίνει σε πολύ πιο ξεκάθαρη βάση τις επόμενες ημέρες, καθώς μέσα στην εβδομάδα η διοίκηση της Μπαρτσελόνα θα παρουσιάσει στους παίκτες τις προτάσεις της.

Μία απ’ τις «φόρμουλες» που επεξεργάζεται η διοίκηση Λαπόρτα είναι διατήρηση των ίδιων μισθών, αλλά μέσα από υπογραφή νέων συμβολαίων για περισσότερα χρόνια ή μετακύληση των πληρωμών των συμβολαίων σε μελλοντικές χρήσεις.