«Πετάει» για Καζακστάν και... Αρίμπας ο Άρης

20/07/2021, 10:27
«Πετάει» για Καζακστάν και... Αρίμπας ο Άρης

Μετά την πρωινή προπόνηση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ο Άρης θα αναχωρήσει για το Καζακστάν ενόψει του πρώτου αγώνα κόντρα στην Αστάνα (Πέμπτη 22/7, 16:00 - «Astana Arena»), στο πλαίσιο του Β’ προκριματικού γύρου του Conference League.   

Περίπου την ίδια ώρα αναμένεται να «πετάξει» για την Ελλάδα ο Αλεχάντρο Αρίμπας.

Απομένουν κάποιες τυπικές λεπτομέρειες για να λύσει ο 32χρονος Ισπανός κεντρικός αμυντικός το συμβόλαιό του με την Οβιέδο - που έχει ισχύ για έναν ακόμα χρόνο - προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Άρη.

Ο πρώην άσος των Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και Σεβίλλης τα έχει βρει σε όλα με τους «κίτρινους» για διετές συμβόλαιο συνεργασίας. Αφού φτάσει στη Θεσσαλονίκη, θα συζητήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας, θα περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και θα βάλει την υπογραφή στο νέο του συμβόλαιο.

Στόχος είναι η όλη διαδικασία να έχει ολοκληρωθεί μέχρι αύριο (Τετάρτη 21/7), προκειμένου ο Αρίμπας να δηλωθεί στη λίστα της UEFA για τις διπλές αναμετρήσεις με την Αστάνα.

Παράλληλα, γίνεται αγώνας δρόμου από τους «κίτρινους» ώστε να σταλεί από την Τουρκική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία η μπλε κάρτα του Φαμπιάνο Λέισμαν ώστε να είναι στη διάθεση του Άκη Μάντζιου για το πρώτο παιχνίδι με τους Καζάκους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ