Ο Stoiximan καλωσορίζει τον Χρυσό Ολυμπιονίκη Στ. Ντούσκο στην ομάδα των Πρωταθλητών

03/09/2021, 12:05
Ο Stoiximan καλωσορίζει τον Χρυσό Ολυμπιονίκη Στ. Ντούσκο στην ομάδα των Πρωταθλητών

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης Στέφανος Ντούσκος στο σκιφ ανδρών αποτελεί τη νέα προσθήκη σε μια από τις πολυπληθέστερες και επιτυχημένες χορηγικές αθλητικές ομάδες στην χώρα μας, τη Stoiximan Tokyo Team.

Ο Στέφανος Ντούσκος από τα Γιάννενα, κατάφερε στην δεύτερη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο όχι μόνο να κατακτήσει το πρώτο του Χρυσό Μετάλλιο στην σημαντικότερη διοργάνωση παγκοσμίως αλλά και να σπάσει το Ολυμπιακό ρεκόρ στο σκιφ ανδρών κάνοντας περήφανη όλη την Ελλάδα.

Πιστή στην αξία της «Στηρίζουμε τους ήρωες του σήμερα, εμπνέουμε τους ήρωες του αύριο», η Stoiximan πρόσθεσε στο δυναμικό της τον Στέφανο Ντούσκο, κάτοχο 6ης θέσης με τετράκοπο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016 και Χρυσού Μεταλλίου στους Μεσογειακούς Αγώνες που διεξήχθησαν στην Ισπανία το 2018. Ταυτόχρονα γιόρτασε και γιορτάζει τις επιτυχίες των περισσότερων από τους 12 συνολικά αθλητές και της εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης που έλαβαν μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και συγκεκριμένα των Λευτέρη Πετρούνια, Κατερίνα Στεφανίδη, Άννα Κορακάκη, Χρήστο Βολικάκη, Μαρία Πρεβολαράκη, Μίλτο Τεντόγλου, Βασιλεία Καραχάλιου, Γιώργου Πιλίδη, Κριστιάν Γκολομέεβ, Χριστίνα Μπούρμπου, Αννέτα Κυρίδου, Μαρία Κυρίδου καθώς και την Εθνική Ομάδα Πόλο Ανδρών.

Πέρα από τον Χρυσό Ολυμπιονίκη στο σκιφ Ανδρών, η ομάδα της Stoiximan επιπλέον μετράει 1 ακόμη Χρυσό Μετάλλιο, του Μίλτου Τεντόγλου στο άλμα εις μήκος, ένα Ασημένιο Μετάλλιο που κατέκτησε για πρώτη φορά στην ιστορία του αθλήματος η Εθνική Ομάδα Ανδρών Υδατοσφαίρισης καθώς και ένα Χάλκινο Μετάλλιο από τον Μίδα των Κρίκων , Λευτέρη Πετρούνια σε μια συγκλονιστική προσπάθεια. H επιτυχία της ομάδας αθλητών της Stoiximan συνεχίστηκε με την πλειονότητα των αθλητών της να κατατάσσεται πλέον στους δέκα καλύτερους του αθλήματός τους.

Η Stoiximan, από την αρχή της δραστηριότητάς της επενδύει στην υλοποίηση ενός φιλόδοξου και διευρυμένου Προγράμματος Χορηγιών, στηρίζοντας έμπρακτα τον ελληνικό αθλητισμό τόσο σε επίπεδο αθλητικών σωματείων, συλλόγων και εθνικών ομάδων, όσο και μεμονωμένων αθλητών και αθλητριών Παράλληλα, διεύρυνε το χορηγικό της πρόγραμμα ενώνοντας τις δυνάμεις της με τη Διεθνή Ολυμπιακή Ακαδημία, της οποίας αποτελεί μέχρι και σήμερα Περήφανο Χορηγό, συμβάλλοντας έμπρακτα στην υλοποίηση του πλάνου δράσεων για τη διάδοση του Ολυμπιακού Κινήματος.

Ο κος Πάνος Κωνσταντόπουλος, CMO της Kaizen Gaming δήλωσε: “Η στήριξη του αθλητισμού αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της φιλοσοφίας μας και μέρος του DNA του Brand Stoiximan. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι με την προσθήκη του Στέφανου στην οικογένεια της Stoiximan, ενός αθλητή με παιδεία, ήθος και ταλέντο που θα μας χαρίσει σίγουρα στο μέλλον ακόμα μεγαλύτερες στιγμές υπερηφάνειας στην αθλητική του πορεία. Η Stoiximan στέκεται και θα συνεχίσει να στέκεται στο πλευρό των ανθρώπων εκείνων που επιμένουν παρά τις αντιξοότητες να κατακτούν κορυφές, αναδεικνύοντας αυτό που πρεσβεύουν καλύτερα: την προσπάθεια, τη συνεχή μάχη, τον στόχο σε κάτι μεγαλύτερο, την Ελλάδα”.