Η Stoiximan συγχαίρει τους έλληνες πρωταθλητές του Τόκιο

06/09/2021, 18:05
Η Stoiximan συγχαίρει τους έλληνες πρωταθλητές του Τόκιο

Μια από τις πολυπληθέστερες χορηγικές οικογένειες της ελληνικής αποστολής των φετινών Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο, η Stoiximan Tokyo Team, κατάφερε να χαρίσει σε όλους  χαμόγελα, συγκίνηση και δυνατές στιγμές αθλητικού ήθους, κάνοντας τους Έλληνες να κοιτάξουν περήφανα ψηλά.

Η Stoiximan, υπερήφανος χορηγός των Πρωταθλητών, στρέφει τώρα το δικό της βλέμμα στους δικούς της ήρωες, τιμώντας τους με την πιο απλή και συνάμα ειλικρινή πράξη ευγνωμοσύνης: το δικό της χειροκρότημα.

Η νέα καμπάνια της Stoiximan που φέρει τον τίτλο «Σε αυτούς τους αγώνες μας ανεβάσατε ψηλά» έρχεται να μεταφέρει το μήνυμα της σπουδαίας επιβράβευσης προς τους αθλητές της πουι διακρίθηκαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο κατακτώντας μετάλλια, σηκώνοντας την Ελλάδα ψηλά. Έτσι, η Stoiximan Tokyo Team ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης χειροκροτεί τους φετινούς Ολυμπιονίκες Στέφανο Ντούσκο, που πρόσφατα καλωσόρισε στη μεγάλη χορηγική της οικογένεια, τον Μίλτο Τεντόγλου, την Εθνική Ομάδα Υδατοσφαίρισης Ανδρών και τον Λευτέρη Πετρούνια και ευχαριστεί όλους τους Πρωταθλητές της Κατερίνα Στεφανίδη, Άννα Κορακάκη, Χρήστο Βολικάκη, Μαρία Πρεβολαράκη, Βασιλεία Καραχάλιου, Γιώργο Πιλίδη, Κριστιάν Γκολομέεβ, Χριστίνα Μπούρμπου, Αννέτα Κυρίδου, Μαρία Κυρίδου.

Σημειώνεται ότι η Stoiximan πιστή στην αξία «Στηρίζουμε τους ήρωες του σήμερα, εμπνέουμε τους ήρωες του αύριο», επενδύει από την αρχή της λειτουργίας της στην ενίσχυση του Ελληνικού Αθλητισμού μέσω του φιλόδοξου και διευρυμένου Προγράμματος Χορηγιών, στηρίζοντας στην πράξη επαγγελματικές ομάδες, αθλητικούς συλλόγους, μεμονωμένους αθλητές και αθλητικές διοργανώσεις.