Νίκη στην Τρίπολη του Ολυμπιακού- 2-0 τον Αστέρα

26/09/2021, 21:19
Νίκη στην Τρίπολη του Ολυμπιακού- 2-0 τον Αστέρα

Με δύο γκολ στα πρώτα 23 λεπτά, με τους Τικίνιο και Α. Καμαρά, ο Ολυμπιακός νίκησε με 2-0 τον Αστέρα στην Τρίπολη και πάτησε στην κορυφή.

Το παιχνίδι άρχισε όπως θα ήθελε ο Πέδρο Μαρτίνς, αφού στο 7′ ο Μ. Καμαρά βρήκε τον Μασούρα και αυτός με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στον Τικίνιο, ο οποίος από κοντά έκανε το 0-1. Από νωρίς, επομένως, οι ερυθρόλευκοι μπορούσαν να διαχειριστούν το παιχνίδι όπως ήθελαν. Και αφού γλίτωσαν την ισοφάριση στο 14′ αφού το γκολ του Σίτο ακυρώθηκε μέσω VAR για οφσάιντ, έβαλαν το δεύτερο δικό τους και ουσιαστικά κλείδωσαν το τρίποντο.

Στο 23′ ο Α. Καμαρά έκανε σέντρα-σουτ και ο Παπαδόπουλος έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του, με αποτέλεσμα αυτή να καταλήξει στα δίχτυα. Ο Ολυμπιακός ήταν, πλέον, μπροστά με 2-0 και στη συνέχεια ήλεγξε την κατάσταση, μη επιτρέποντας στον Αστέρα να γίνει ιδιαίτερα απειλητικός.

Η ομάδα της Τρίπολης προσπαθούσε να βρει τον τρόπο για να σκοράρει και να ξαναμπεί στη διεκδίκηση αποτελέσματος, αλλά οι Πειραιώτες ήταν καλοί ανασταλτικά και κράτησαν εύκολα το 2-0, ανεβαίνοντας στην κορυφή της βαθμολογίας εν αναμονή του ΠΑΟΚ – ΑΕΚ.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Καρμόνα, Πίτσου, Καστάνιο, Άλβαρες, Βαλιέντε, Καπίγια (75′ Σονί), Κανελλόπουλος (71′ Σανταφέ), Κρέσπι (71′ Γκόμεθ), Μπαράλες, Σίτο (58′ Μπενίτο).

Ολυμπιακός: Βατσλίκ, Καρμπόβνικ, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσουκ, Μπουχαλάκης, Μαντί Καμαρά (58′ Βρουσάι), Μασούρας (58′ Εμβιλά), Αγκιμπού Καμαρά (79′ Κούντε), Ονιεκούρου (79′ Βαλμπουενά), Τικίνιο (69′ Ελ Αραμπί).