Europa League: Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Ολυμπιακός 3-1

21/10/2021, 22:03
Europa League: Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Ολυμπιακός 3-1

 Δεν κατάφερε τελικά ο Ολυμπιακός να πάρει το πολύτιμο "διπλό¨ ή έστω την ισοπαλία στο Κόμερζμπανκ αρένα της Φρανκφούρτης με αποτέλεσμα να "πέσει" στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας του Δ' ομίλου του Europa League, γνωρίζοντας την ήττα με 3-1 από την Άιντραχτ. 

Το σκορ άνοιξαν οι Γερμανοί στο 25' με πέναλτι που κέρδισε ο Μπορέ από τον Σισέ. Ο ίδιος παίκτης ανέλαβε την εκτέλεση και έστειλε τον Βατσλίκ στην αντίθετη γωνία.

Ο Ολυμπιακός ισοφάρισε στο 30', επίσης, με πέναλτι που παρεχώρησε ο Γιάκιτς "κόβοντας" την μπάλα με το χέρι προ του Ελ Αραμπί. Το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο ίδιος παίκτης.

Στις καθυστερήσεις του α΄ημιχρόνου ο Τουρέ μετά από συνδυασμό του Πασιέντσα και του Σο έκανε το 2-1 για την Άιντραχτ.

Στο 59' ο Καμάντα έκανε το 3-1 για την Άιντραχτ εκμεταλλευόμενος ασθενή απόκρουση του Βατσλίκ σε μακρινό σουτ του Πασιέντσια.

Οι δυο ομάδες ξεκίνησαν τον αγώνα με τις παρακάτω συνθέσεις:

Ολυμπιακός: Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Αγκιμπού Καμαρά, Μαντί Καμαρά, Μασούρας, Αραμπί

Άιντραχτ: Τραπ, Τούτα, Τουρέ, Χιντερέγκερ, Μπορέ, Χασέμπε, Σο, Κόστιτς, Καμάντα, Γιάκιτς, Πασιέντσια.

Σημειώνεται ότι η διεξαγωγή του αγώνα τέθηκε σε κίνδυνο εξαιτίας της κακοκαιρίας Ίνγκνατζ. Ωστόσο, όπως ανακοίνωσε η Άιντραχτ, η κακοκαιρία δεν θα έχει άμεσο αντίκτυπο στην αναμέτρηση. Καθαρίστηκαν οι δρόμοι γύρω από το γήπεδο και υπήρξε σύσταση για προσοχή.