Europa League: Ολυμπιακός - Άιντραχτ Φρανκφούρτης 1-2

04/11/2021, 20:40
Europa League: Ολυμπιακός - Άιντραχτ Φρανκφούρτης  1-2

Πολύτιμο "διπλό" που την οδήγησε στην πρώτη θέση του 4ου ομίλου του Europa League απέσπασε η Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο στάδιο  «Γεώργιος Καραϊσκάκης», νικώντας τον Ολυμπιακό με 2-1.

Το σκορ του αγώνα άνοιξε στο 12' με γκολ του Ελ Αραμπί. Στο 17' ισοφάρισε για την Άιντραχτ ο Καμάντα. Παρά το γεγονός ότι στο β΄ημίχρονο ο Ολυμπιακός είχε ευκαιρίες για να σημειώσει γκολ και να πάρει την νίκη δεν τα κατάφερε. Έτσι στο 92' ο Χάουγκε με πλασέ μέσα από την περιοχή μετά από μπαλιά του Λίντστρεμ έκανε το 1-2.

Ο Ολυμπιακός έχει ενστάσεις για το δεύτερο γκολ της Άιντραχτ καθώς προς το ξεκίνημα της φάσης ο Εντικά σε μια διεκδίκηση έκανε φάουλ στον Λαλά.

Μετά την ήττα και εντός έδρας από την Άιντραχτ ο Ολυμπιακός επικεντρώνεται στην κατάκτηση της δεύτερης θέσης που οδηγεί στα play offs για τους 16, δεδομένου ότι στην φάση αυτή περνούν απ΄ευθείας μόνο οι πρώτοι των ομίλων.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Βατσλίκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Μπα, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μαντί Καμαρά, Μασούρας, Αγκιμπού Καμαρά, Ονιεκούρου, Αραμπί

ΑΙΝΤΡΑΧΤ: Τραπ, Τούτα, Χασέμπε, Εντικά, Τσάντλερ, Σο, Γιάκιτς, Μπάρκοκ, Καμάντα, Μπορέ, Λάμερς

Αναπληρωματικοί

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καραργύρης, Τζολάκης, Μπουχαλάκης, Κούντε, Λόπες, Ανδρούτσος, Βρουσάι, Βαλμπουενά, Τικίνιο, Παπαδόπουλος, Σουρλής

ΑΙΝΤΡΑΧΤ: Ραμάι, Ιλσάνκερ, Χιντερέγκερ, Ρόντε, Τουρέ, Χάουγκε, Ντα Κόστα, Λίντστρεμ