Η AEK φλερτάρει με Χουανκάρ - Ο Γιοβάνοβιτς θέλει Μαντσίνι

22/03/2022, 11:32
Η AEK φλερτάρει με Χουανκάρ - Ο Γιοβάνοβιτς θέλει Μαντσίνι

Βασικός και αναντικατάστατος στον Παναθηναϊκό, με συμβόλαιο που λήγει τον Ιούνιο και προς το παρόν δεν έχει βρεθεί σημείο επαφής με το κλαμπ για την ανανέωσή του.

Ο Ισπανός αριστερός μπακ, που 30 Μαρτίου θα κλείσει τα 32 του χρόνια, ζητάει μια αύξηση περίπου 40% σε σχέση με τις τωρινές αποδοχές του στους «πράσινους». Ποντάροντας ασφαλώς στην πολύ καλή σεζόν που κάνει και στο ενδιαφέρον που ήδη του έχει εκδηλωθεί από Ισπανία, Τουρκία και… Ελλάδα!

Ο Χουανκάρ, βέβαια, θα ήθελε να συνεχίσει στον Παναθηναϊκό, ο κόουτς Γιοβάνοβιτς έχει εισηγηθεί στον Αλαφούζο την ανανέωσή του, αλλά τον βασικότερο ρόλο θα παίξει το οικονομικό. Άλλωστε, μιλάμε για το τελευταίο καλό συμβόλαιο καριέρας…

Εσχάτως κυκλοφορεί στην ελληνική πιάτσα agents πως ο Χουανκάρ έχει προταθεί και μάλιστα κάνει δυνατό γκέλ στην ΑΕΚ, σε βαθμό που οι «κιτρινόμαυροι» ανταποκρίθηκαν. Για να αποτελέσει μαζί με τον Μοχαμάντι το δίδυμο των αριστερών μπακ της τη νέα σεζόν!

Η περίπτωση του Ντανιέλ Μαντσίνι

Μόλις τον περασμένο Οκτώβριο επέκτεινε το συμβόλαιό του με τον Άρη μέχρι το 2024. Ο 25χρονος Αργεντινός εξτρέμ (με το ιταλικό διαβατήριο) κάνει μια σπουδαία σεζόν (28 συμμετοχές/4 γκολ/4 ασίστ) και το ερχόμενο καλοκαίρι είναι βέβαιο πως θα πρωταγωνιστήσει σε μεταγραφικές ιστορίες, είτε... εγχώριες, είτε του εξωτερικού!

Τι ακούγεται ήδη στην πιάτσα για τον Ντανιέλ Μαντσίνι; Πώς θα έρθει πρόταση από την τουρκική Μπασακσεχίρ, πως έχει ήδη πρόταση από τον Παναθηναϊκό για να πάρει τη θέση του φευγάτου Χατζηγιοβάνη, αφού τον ξεχώρισε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ενώ αρέσει και στην ΑΕΚ!

Ο Μαντσίνι με 1.200.000 ευρώ χρηματιστηριακή αξία, μπορεί να παίξει με την ίδια άνεση και στα δύο «φτερά» της επίθεσης, αλλά και πίσω από τον φουνταριστό. Προφανώς για τον Γιοβάνοβιτς, που έχει «τελειώσει» τον (έτσι κι αλλιώς δανεικό) Βιτάλ, ο Μαντσίνι είναι ο ιδανικός για να συνθέσει μαζί με τον συμπατριώτη του Παλάσιος και τον Αϊτόρ (αυτοί οι δύο έχουν συμβόλαια) την 3άδα των βασικών εξτρέμ, στο πράσινο ρόστερ της επόμενης σεζόν.