Ο Κίτσιου στις επόμενες κλήσεις Πογέτ!

04/04/2022, 14:05
Ο Κίτσιου στις επόμενες κλήσεις Πογέτ!

Ο Στέλιος Κίτσιου έφτασε πολύ κοντά στην κλήση του στην Εθνική Ελλάδας, με εκλέκτορα τον Γκους Πογιέτ!

Για την ακρίβεια ήταν στις προεπιλογές του, μάλιστα είχε φύγει και η σχετική ειδοποίηση από την ΕΠΟ προς την Γκαζιαντέπ, αλλά το γεγονός πως προερχόταν από μυϊκό τραυματισμό τελικά του στέρησε την επιλογή.

Παρότι μάλιστα προέκυψε θέμα με τους Σταφυλίδη (τραυματίας) και Βρουσάι (κορωνοϊό), προτιμήθηκε να “ανέβει” απο την Ελπίδων ο Λύρατζης (που ήταν ήδη στον Άγιο Κοσμά), παρά να ταξιδέψει από την Τουρκία ο Κίτσιου.

Ο 28χρονος δεξιός μπακ χαφ, που με τον κόουτς Μπουλούτ στην Γκαζιάντεπ μετράει την τρέχουσα σεζόν συνολικά 28 συμμετοχές, είναι αλήθεια πως με την προηγούμενη τεχνική ηγεσία στην Εθνική “πλήρωνε” κάποιες παλαιότερες δηλώσεις που είχε κάνει ο πατέρας του σε βάρος της ΕΠΟ και έτσι δεν βρισκόταν ποτέ στις κλήσεις.

Παρότι στο τουρκικό πρωτάθλημα ήταν από τους καλύτερους δεξιούς μπακ, στην “γαλανόλευκη” δεν υπολογιζόταν σε αντίθεση δηλαδή με τους Μπακασέτα/Σιώπη/Τζαβέλα που αγωνίζονταν στο ίδιο πρωτάθλημα…

Μια “παρεξήγηση” που όπως φαίνεται πλέον λησμονήθηκε αφού ο Πογέτ έχει ζητήσει για όλους τους παίκτες που ήταν κομμένοι (για διαφορετικούς λόγους) να ξεκινήσουν από μηδενική βάση.

Μιλώντας και ο ίδιος μαζί τους, κάτι που ο Ουρουγουανός έκανε και με τον Κίτσιου. Οπότε στις επόμενες κλήσεις, για τα επίσημα ματς, είναι πολύ πιθανό να δούμε επιτέλους τον πρώην μπακ του ΠΑΟΚ στην “γαλανόλευκη” αφού έτσι κι αλλιώς οι δεξιοί μπακ… σπανίζουν.

Για την ακρίβεια να κληθεί ο Κίτσιου μαζί με τον επίσης πρώην “κομμένο” (επί Φαν Σχιπ) Κώστα Μανωλά…