Η σχέση Αλαφούζου-Φύσσα και η «υποψηφιότητα Βρύζα» στον ΠΑΟ

12/04/2022, 14:37
Η σχέση Αλαφούζου-Φύσσα και η «υποψηφιότητα Βρύζα» στον ΠΑΟ

Ο Τάκης Φύσσας, που είναι μαζί –με τον Κώστα Κωνσταντινίδη– τεχνικός διευθυντής στην Εθνική Ελλάδας, διατηρεί πολύ καλή σχέση και τακτική επικοινωνία με τον Γιάννη Αλαφούζο. Ο τελευταίος τον εκτιμάει, τον εμπιστεύεται και συχνά τον συμβουλεύεται.

Για την ακρίβεια, αυτοί που γνωρίζουν την σχέση Αλαφούζου – Φύσσα, θεωρούν δεδομένο πως ανα πάσα στιγμή, εφόσον προκύψει θέμα με την συνεργασία του Τάκη στην ΕΠΟ, μια θέση θα τον περιμένει στον Παναθηναϊκό. Θα μπορούσε άλλωστε ήδη να έχει επιστρέψει, αν δεν ανανεωνόταν το συμβόλαιό του με την Ομοσπονδία…

Πάμε και σε μια…πρόβλεψη (στηριζόμενη σε πληροφορίες και ενδείξεις) για το μέλλον, σχετικά με την Εθνική Ελλάδας και τα πρόσωπα που πρωταγωνιστούν πλέον σε αυτή. Αν ο Γκους Πογέτ αποτύχει και δεν πάρει την πρώτη θέση στο Νation League, πιθανότατα να μην τον δούμε να κάθεται και δεύτερη χρονιά στον πάγκο της “γαλανόλευκης”. Και μια αποτυχία του Ουρουγουανού εκλέκτορα, πιθανότατα να κοστίσει/ συμπαρασύροντας και τους Κωνσταντινίδη – Φύσσα!

Όσον αφορά στον Παναθηναϊκό, ακούγεται πως εκ των βασικών υποψηφίων για να πάρει την θέση του αθλητικού/τεχνικού διευθυντή το καλοκαίρι – εφόσον όμως, έχει παραμένει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην τεχνική ηγεσία – είναι και ο (νυν agent) Ζήσης Βρύζας.