ΑΕΚ: Γιατί τελείωσε… πρόωρα και άδοξα η «επιχείρηση Σμιντ»

18/04/2022, 12:45
ΑΕΚ: Γιατί τελείωσε… πρόωρα και άδοξα η «επιχείρηση Σμιντ»

Το τηλέφωνο στον Γερμανό ενώ είχε συμφωνήσει με Μπενφίκα

Το θέμα προπονητή είναι σε προτεραιότητα στην AEK. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης θέλει να κλείσει το συντομότερο τον νέο κόουτς και να του δώσει «τα κλειδιά» της ομάδας ώστε να προχωρήσει και ο μεταγραφικός σχεδιασμός.

Το αφεντικό της «Ένωσης» δεν θέλει να πέσει πάλι στα ίδια λάθη και γιαυτό κοιτάει να κάνει την καλύτερη δυνατή επιλογή, βάσει βέβαια και του μπάτζετ που είναι διατεθειμένος να δώσει.

Η αναζήτηση έχει επικεντρωθεί στην Ευρώπη και τελευταία στην αγορά της Γερμανίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, η «Ένωση» έχει έρθει ήδη σε επαφή με Γερμανό κόουτς.

Τον λένε Σμιντ, Ρότζερ Σμιντ. Την τελευταία διετία βρέθηκε στον πάγκο της Αϊντχόφεν, με την οποία αντιμετώπισε τόσο τον Ολυμπιακό, όσο και τον ΠΑΟΚ. Γερμανός προπονητής με σπουδαία δείγματα δουλειάς τόσο στη Ζάλτσμπουργκ όσο και στη Λεβερκούζεν. Τον προηγούμενο μήνα ο Ρότζερ Σμιντ δέχθηκε σοβαρή βολιδοσκόπηση από άνθρωπο που λειτουργούσε για λογαριασμό ή με εξουσιοδότηση της ΑΕΚ.

Μια αντίστοιχη προσπάθεια με εκείνη που έγινε με τον Ρούντι Γκαρσία. Δεν… πρόλαβαν, όμως, να μπουν στο «ψητό», αφού ο Σμιντ ενημέρωσε πως ήδη είχε σχεδόν συμφωνήσει με την Μπενφίκα για να την αναλάβει από το καλοκαίρι στη θέση του κόουτς Βερίσιμο.

Έτσι τελείωσε… πρόωρα και άδοξα η «επιχείρηση Σμιντ» για την «Ένωση».