Ο Μπούσης θέλει τον ΟΦΗ selling club και ο Εμπασί φεύγει

18/04/2022, 12:53
Ο Μπούσης θέλει τον ΟΦΗ selling club και ο Εμπασί φεύγει

Στην εποχή του Μιχάλη Μπούση ο ΟΦΗ μπορεί να έγινε ξανά μια νοικοκυρεμένη και χωρίς οικονομικό πρόβλημα ΠΑΕ, αλλά με εντολή του ιδιοκτήτη της πρέπει να λειτουργεί και σαν… selling club. Και στο μέτρο του δυνατού, σε κάθε μεταγραφική περίοδο, ο ΟΦΗ πουλάει παίκτες.

Η «φάμπρικα» ξεκίνησε με τον Φιγκεϊρέδο και συνεχίστηκε με τους Γουάιλι, Στέρτζον, Σαρδινέρο και τον Ιανουάριο με τον Φελίπε Γκαγιέγκος, παρότι είχε αποκτηθεί μόλις το περασμένο καλοκαίρι.

Συνολικά από αυτούς τους 5 έχει εισπράξει plus 2.200.000 ευρώ. Ποιος έχει σειρά τώρα για να πουληθεί; Ο Ντεβί Εμπασί, ο διεθνής με την Εθνική Καμερούν, που «μετακόμισε» στους «Ομιλίτες» τον Ιανουάριο του 2020 από τη Λαμία.

Ο 29χρονος Εμπασί έχει συμβόλαιο ως το 2023, αλλά το καλοκαίρι 100% θα παραχωρηθεί. Υπάρχουν ήδη ενδιαφερόμενοι και μένει να δούμε την τιμή που θα πιάσει ο ΟΦΗ. Με ποσό, πάντως, μεταξύ 600 και 800 χιλιάδων θα είναι πολύ ευχαριστημένοι.

Όσο για τον διάδοχό του, είναι ήδη στο Ηράκλειο, θεωρείται και πρότζεκτ. Ο λόγος για τον 20χρονο Χρήστο Μανδά που πήγε από τον Ατρόμητο, 6 μήνες νωρίτερα από τη λήξη του συμβολαίου του.

Για να προσαρμοστεί αλλά επειδή το ήθελε και ο ίδιος. Μάλιστα ο ΟΦΗ, προκειμένου να τον ελευθερώσει ο Ατρόμητος, έστειλε ως αντάλλαγμα τον Ναμπί…