Η “μυστήρια” επίσκεψη Πογιέτ στα Σπάτα (που δεν δημοσιοποιήθηκε)

26/04/2022, 12:37
Η “μυστήρια” επίσκεψη Πογιέτ στα Σπάτα (που δεν δημοσιοποιήθηκε)

Η πληροφορία που ήρθε από …χέρι κι αφορούσε την επίσκεψη του Γκους Πογέτ στα Σπάτα την Μεγάλη Εβδομάδα, η οποία περιέργως δεν δημοσιοποιήθηκε.

Ο Γκους Πογέτ αποτελεί κοινό μυστικό πως πήρε το χρίσμα του εκλέκτορα της Εθνικής Ελλάδας χάρη στην στήριξη των ανθρώπων εντός ΕΠΟ που έχουν σχέση με την …ΑΕΚ. Άλλωστε στο προηγούμενο σύντομο πέρασμά του από την χώρα μας, ήταν προπονητής της Ένωσης.

Μάλιστα κάποιοι έλεγαν πρόσφατα πως αν δεν είχε … πάρει την δουλειά πριν από 1,5 μήνα στην “γαλανόλευκη”, σήμερα θα ήταν βασικός υποψήφιος για τον “κιτρινόμαυρο” πάγκο που… αναζητεί τον επόμενο “κάτοχο” του.

Για να μην το κουράζουμε, μας έκανε μεγάλη εντύπωση η πληροφορία που ήρθε από …χέρι κι αφορούσε μια επίσκεψη του Γκους Πογέτ, η οποία περιέργως δεν δημοσιοποιήθηκε.

Συγκεκριμένα, ο Ουρουγουανός προπονητής βρέθηκε στις αρχές της Μεγάλης Εβδομάδας στα Σπάτα, στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ. Προφανώς δεν πήγε εθιμοτυπικά, για να πιεί …καφέ και να ξεναγηθεί, γιατί λογικά τότε θα είχε δημοσιοποιηθεί.

Άραγε, τι να ήθελε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός στο “σπίτι” των “κιτρινόμαυρων”; Γιατί δεν προβλήθηκε η παρουσία του εκεί; Έχει πάει ή θα ακολουθήσουν αντίστοιχες επισκέψεις του, στου Ρέντη, στο Κορωπί ή την Νέα Μεσημβρία;