Ο ΑΠΟΕΛ πιέζει Κουέστα που περιμένει τον Καρυπίδη

23/05/2022, 13:33
Ο ΑΠΟΕΛ πιέζει Κουέστα που περιμένει τον Καρυπίδη

Ούτε ένας, ούτε δύο, ούτε… έξι, αλλά δεκατρία (13)! Τόσα είναι τα συμβόλαια που τελειώνουν στον Άρη αυτό το καλοκαίρι. Με τον Θόδωρο Καρυπίδη, όμως, να έχει κάνει πρόταση ή να σκέφτεται να κάνει μόλις σε 4+1 από αυτούς! Ανεξάρτητα από την κατάληξη της σεζόν και την εξασφάλιση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου….

Κουέστα, Σάκιτς, Σούντγκρεν, Γκάνεα, Μπεναλουάν, Δεληζήσης, Ματίγια, Ντουάρτε, Μπερτόλιο, Μπρούνο Γκάμα, Μάνος, Λόπεθ και Αλί τελειώνουν με τον Άρη στις 30/6. Ο 35χρονος κάπτεν Δεληζήσης είναι ειδική περίπτωση και θα μείνει περισσότερο για τα… αποδυτήρια, ως 4ος-5ος στόπερ.

Από εκεί και πέρα ήδη το αφεντικό του Άρη έχει καταθέσει προσφορές σε Ματίγια και Γκανέα, με λιγότερα χρήματα όμως, από αυτά που έπαιρναν μέχρι τώρα. Και οι δύο μάλιστα έχουν προσφορές από άλλες ομάδες, ελληνικές και κυπριακές! Πάντως, αριστερό μπακ έχει κλείσει ο Άρης, τον ελεύθερο Πίρσμαν από τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά ο Βέλγος προορίζεται για τη θέση του Λούμορ, του οποίου θα λυθεί το συμβόλαιο.

Εσχάτως και μετά τις εμφανίσεις και τον επαγγελματισμό των Κουέστα - Σάκιτς, ο Καρυπίδης κάνει δεύτερες σκέψεις και για τους δύο. Και οι δύο αρχικά ήταν στη μεγάλη λίστα των ονομάτων που δεν θα ανανέωναν, αλλά πλέον ο διοικητικός ηγέτης του Άρη φέρεται να κάνει κίνηση για να τους κρατήσει στο «Βικελίδης».

Η περίπτωση του Κουέστα είναι σαφώς πιο δύσκολη - περίπλοκη από του Σάκιτς, με τον Αυστριακό να έχει δεχτεί πρόταση από τον ΠΑΣ, αλλά οικονομικά να μην τον ικανοποιεί.

Ο Ισπανός κίπερ έχει συμπληρώσει 4 χρόνια στη Θεσσαλονίκη, έχει προτεραιότητα τον Άρη, την Κυριακή, μετά τη λήξη του θρίλερ με την ΑΕΚ, έβαλε τα κλάματα, τίμησε και τον λόγο που είχε δώσει στον Καρυπίδη πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ πως θα τα έδινε όλα στα δύο ντέρμπι με τους «δικεφάλους» και πλέον περιμένει την προσφορά των «κιτρίνων».

Συγχρόνως, όμως, ο Κουέστα έχει στα χέρια του εδώ και λίγες ημέρες επίσημη πρόταση από τον ΑΠΟΕΛ, για διετές συμβόλαιο, με τους Κύπριους να τον πιέζουν και να του έχουν δώσει ντεντ λάιν για να τους απαντήσει…