Ο Μπερτόγλιο υπέγραψε με τα μισά στον Αστέρα

25/05/2022, 11:50
Ο Μπερτόγλιο υπέγραψε με τα μισά στον Αστέρα

Ο Φακούντο Μπερτόγλιο την Κυριακή κόντρα στην ΑΕΚ έκανε την τελευταία του εμφάνιση με τη φανέλα του Άρη.

Κάποιες μικροενοχλήσεις που έβγαλε στους προσαγωγούς, σε συνδυασμό με το ότι έχει ήδη συμφωνήσει με άλλη ελληνική ομάδα για την επόμενη σεζόν, τον έκαναν να μη ρισκάρει τη συμμετοχή του στο τελευταίο (αδιάφορο) ματς στους «Ζωσιμάδες» και να… βγει από μόνος του εκτός αποστολής.

Ο Μπερτόγλιο έχει δώσει τα χέρια με τους Μπακοκαϋμενάκηδες, κατά πολλούς μάλιστα έχει υπογράψει συμβόλαιο 2+1 χρόνων με τον Αστέρα. Και θα επιστρέψει στην Τρίπολη μετά από 6ετία κι ενώ την τελευταία 2ετία την πέρασε στον Άρη.

Ο 32χρονος Μπερτόγλιο στον Αστέρα θα έχει πιθανότατα το πιο ακριβό συμβόλαιο στο ρόστερ, με ετήσιες αποδοχές 220.000 ευρώ! Βέβαια, τον περασμένο Δεκέμβριο είχε απορρίψει την τελική προσφορά του Καρυπίδη, που ήταν 300.000. Τότε ζητούσε σχεδόν μια 400άρα τον χρόνο και περίμενε πως μπορεί να συγκινούσε (δεν…) Παναθηναϊκό, ΑΕΚ ακόμη και ΠΑΟΚ.

Πήρε, λοιπόν, το ρίσκο ο Αργεντινός μέσος, έφυγε ο Μάντζιος από τον Άρη που τον είχε βασικό κι αναντικατάστατο, ο Μπούργος σχεδόν τον… εξαφάνισε (έπαιξε ξανά μετά από 1,5 μήνα στην Τούμπα, σύμφωνα με τον αστικό μύθο και με… παρέμβαση Καρυπίδη) και κάπως έτσι είδε την Τρίπολη σαν την ελληνική Ιθάκη του έστω και με σχεδόν με τα μισά από το κασέ που ζητούσε πριν από 5 μήνες.

Τουλάχιστον εκεί ο Μπερτόγλιο θα ξαναβρεθεί με τους κολλητούς του, Ιγκλέσιας και Μπαράλες που ανανέωσαν…