Ο Κομπότης έχει παράπονα από τον Αλαφούζο

31/05/2022, 12:28
Ο Κομπότης έχει παράπονα από τον Αλαφούζο

Το μόνο βέβαιο είναι πως αυτή την φορά ο Αλαφούζος έκανε απευθείας τη συζήτηση με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την ανανέωσή του, αφήνοντας εκτός τον Γιάννη Κομπότη.

Ο Γιάννης Αλαφούζος ανανέωσε μέχρι το 2024 τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, χωρίς πάντως να ανακοινωθούν τα ποσά του deal. Θυμίζω, πάντως, πως ο Σέρβος κόουτς… κουβαλάει μαζί του και ένα 6μελές τιμ συνεργατών, τους οποίους πληρώνει ο ίδιος! Οπότε, η συμφωνία του με τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟ ήταν για όλο το «πακέτο»!

Στις διάφορες… πιάτσες (δημοσιογραφική, μανατζερική, παραγοντική), λοιπόν, ψάχνουν να βρουν με τι λεφτά ο «Μίστερ ΣΚΑΪ» κράτησε τον κυπελλούχο Γιοβάνοβιτς στο «τριφύλλι».

Για την ακρίβεια, πόσο γενναία αύξηση αποδοχών του έκανε. Γιατί κάποιοι μιλάνε ακόμη και για υπερδιπλασιασμό αποδοχών! Δεν ισχύει, λέω εγώ…

Υπάρχουν, λοιπόν, ρεπόρτερ που υποστηρίζουν –προφανώς για… ευνόητους λόγους– πως ο Αλαφούζος ανανέωσε τον Γιοβάνοβιτς με 2.000.000 ευρώ, κάτι βεβαίως που αυτομάτως θα τον έκανε τον πλέον ακριβοπληρωμένο κόουτς στην Ελλάδα. Πάνω και από τους Μαρτίνς, Λουτσέσκου. Χλωμό, πολύ χλωμό το τελευταίο.

Σίγουρα, πάντως, ο Αλαφούζος του έσκασε περισσότερα από ό,τι ο Μελισσανίδης στον Αλμέιδα και το τιμ του στην ΑΕΚ (1,2 εκατ. δολάρια).

Αν πιστέψουμε βέβαια τι λένε στην τηλεοπτική πιάτσα, με πηγές από συνεργάτες του Αλαφούζου στον ΣΚΑΪ που προσεγγίζουν το 1.400.000 ευρώ αλλά και «χρυσό» μπόνους κατάκτησης πρωταθλήματος, ύψους 500.000 ευρώ!

Υπάρχει, βέβαια και ο Γιάννης Κομπότης, ο ποδοσφαιρικός σύμβουλος του Γιάννη Αλαφούζου στον Παναθηναϊκό, αυτός που του σύστησε και του πήγε πέρυσι τέτοια εποχή τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο οποίο κάνει λόγο για… 1.800.000 ευρώ. Τουλάχιστον, αυτό έλεγε πριν από λίγες ημέρες στα στέκια του στη Λιβαδειά.

Το μόνο βέβαιο είναι πως αυτή την φορά ο Αλαφούζος έκανε απευθείας τη συζήτηση με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την ανανέωσή του, αφήνοντας εκτός τον Γιάννη Κομπότη.

Κάτι που ο τελευταίος το έφερνε… βαρέως, λέγοντας χαρακτηριστικά πως, αν «συμμετείχε» σε αυτήν τη διαπραγμάτευση, δεν θα τον άφηνε να «ντιλάρει» την ανανέωση με 3,5 εκατ. για δύο χρόνια. Ο Κομπότης έλεγε πως θα τον έκλεινε με πολύ λιγότερα…

Τι άλλο έλεγε ο Γιάννης Κομπότης στην ίδια παρέα και… αυτοαποθεωνόταν; «Είμαι ο μοναδικός παράγοντας που πήρα φέτος και πρωτάθλημα και κύπελλο…!». Εννοούσε, προφανώς, πρωτάθλημα με τον Λεβαδειακό και Κύπελλο Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό!

Το ίδιο δεν θα μπορούσε να υποστηρίξει όμως και ο Αλαφούζος, που έδωσε το «παρών» του στον επαναληπτικό των μπαράζ ανόδου με τη Βέροια, στη Λιβαδειά;