Ο Γιοβάνοβιτς ήθελε Κρέσπο αλλά υπήρχαν αντιδράσεις στον ΠΑΟ

09/06/2022, 15:34
Ο Γιοβάνοβιτς ήθελε Κρέσπο αλλά υπήρχαν αντιδράσεις στον ΠΑΟ

Ο ΠΑΟΚ έκανε προσφορά περίπου 300.000 ευρώ στον Κρέσπο, για να ανανεώσει για ακόμη ένα χρόνο. Αυτή άλλωστε ήταν και η επιθυμία του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ισπανός στόπερ όμως, ήθελε 2ετές συμβόλαιο ενώ δεν του άρεσε πως αντιμετωπίστηκε περισσότερο σαν μια… τιμής ένεκεν προσφορά, επειδή αποτελεί από τους “legend” του κλαμπ. Βλέπετε δεν νιώθει… βετεράνος, παρότι το σώμα του την τελευταία 2ετία τον έχει προδώσει αρκετές φορές, βγάζοντας συχνά μυικούς τραυματισμούς.

Ο ΑΠΟΕΛ ήταν η πρώτη κυπριακή ομάδα που εκδήλωσε επισήμως (με πρόταση) το ενδιαφέρον του ενώ στην ελληνική μανατζερική πιάτσα υποστηρίζουν πως ο Κρέσπο έκανε δυνατό γκελ στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Αριστεροπόδαρος στόπερ (τέτοιος, κλασικός, δεν υπάρχει στο ρόστερ του “τριφυλλιού”), έμπειρος, “μπαλάτος”, τακτικά άρτιος, που για τον Κυπελλικό κόουτς θα μπορούσε να του δώσει λύσεις και σε άμυνα των τριών αλλά και βασικά ερχόμενος από τον πάγκο.

Μάλιστα οι Γιοβάνοβιτς-Κόντης ήταν θετικοί για Κρέσπο, σε αντίθεση με άλλους στον Οργανισμό και κοντά στον Αλαφούζο που εμφανιζόντουσαν άκρως επιφυλακτικοί στην απόκτησή του Ενδεχομένως μάλιστα ο Κρέσπο στον Παναθηναϊκό να πήγαινε με λιγότερα χρήματα από όσα του πρόσφερε ο “δικεφαλος” αλλά με 2ετες συμβόλαιο.

Ο Γιοβάνοβιτς είχε ζητήσει από την πλευρά του Κρέσπο να… περιμένει λίγο ακόμη αλλά όπως φαίνεται ο Ισπανός δεν θέλησε να ρισκάρει αφού προέκυψε και δεύτερη πρόταση από την Κύπρο, που του έβαλε το…μαχαίρι στο λαιμό για άμεση απάντηση. Ο λόγο για τον πρωταθλητή Απόλλων Λεμεσού, που τον ήθελε και για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ και του πρόσφερε συμβόλαιο για 2 χρόνια, με συνολικές καθαρές αποδοχές 560.000 ευρώ συν μπόνους στόχων…