Ο agent Μαλένοβιτς πήγε τον Γκατσίνοβιτς στην ΑΕΚ με τα λεφτά που αρχικά είχε συμφωνήσει με ΠΑΟ

27/06/2022, 16:02
Ο agent Μαλένοβιτς πήγε τον Γκατσίνοβιτς στην ΑΕΚ με τα λεφτά που αρχικά είχε συμφωνήσει με ΠΑΟ

Οι καθαρές αποδοχές του 27χρονου Σέρβου στην ΑΕΚ θα είναι 1.000.000 ευρώ ετησίως!

Ο agent Μαλένοβιτς ουσιαστικά έκανε με την ΑΕΚ, στην αγορά του Γκατσίνοβιτς, το deal που αρχικά (τον Μάιο) είχε “πλανάρει” για τον Παναθηναϊκό, τότε σε συνεργασία με τους “πράσινους”. Μόνο που στην πορεία οι τελευταίοι έκαναν… δεύτερες σκέψεις, προτιμούσαν τον εκ νέου δανεισμό του Σέρβου μέσου ενώ και κάπου έγιναν… καχύποπτοι με τον Σερβοελβετό ατζέντη.

Το αποτέλεσμα ήταν ο Μαλένοβιτς από αρχές Ιουνίου να τον δουλεύει για την ΑΕK και τελικά να φέρει τις απαιτήσεις της Χοφενχάιμ στο 1.200.000 ευρώ συν ποσοστό μεταπώλησης. Όσον αφορά στις καθαρές αποδοχές του 27χρονου Σέρβου στην ΑΕΚ θα είναι 1.000.000 ευρώ ετησίως!

Κατά συνέπεια το παραπάνω deal καταρρίπτει και την … επικοινωνία του Παναθηναϊκού πως ο Γκατσίνοβιτς δεν άξιζε ούτε τα 2.000.000 ευρώ που δήθεν ήθελε ακατέβατα η Χοφενχάιμ, ούτε μπορούσαν να του δώσουν 1.200.000 το χρόνο, ποσό από το οποίο δεν έπεφτε. Και όμως, πήγε στην ΑΕΚ με … 2.200.000. Ουσιαστικά με τα χρήματα (χοντρικά) που εξ αρχής είχε υποσχεθεί ο Μαλένοβιτς στον Παναθηναϊκό πως θα μπορούσαν να κάνουν δικό τους τον “Γκάτσι”…

Ο Γκατσίνοβιτς προορίζεται για 8άρι από τον Αλμέιδα, που σχεδιάζει μια ΑΕΚ που θα παίζει με τρία χαφ σε διάταξη …V. Δηλαδή με κόφτη τον Δανό Γιόνσον και δυο box to box χαφ, Γκατσίνοβιτς και Πινέδα, που διακρίνονται για την ένταση στο παιχνίδι τους και τις γρήγορες μεταβάσεις της μπάλας.

Στο μυαλό του κόουτς Αλμέιδα το ιδανικό για την ΑΕΚ είναι μια 3άδα στα χαφ με Γιόνσον – Γκατσίνοβιτς – Πινέδα κι αναπληρωματικούς Σιμάνσκι – Γαλανόπουλο – Μάνταλο. Κάτι που σημαίνει πως δεν βλέπει τον… Κριχόβιακ ο Αργεντινός κι ας τον θεωρεί “παικταρά” ο Μελισανίδης!!

Ρεπορταζιακά να αναφέρουμε πως μετά τον Γκατσίνοβιτς η ΑΕΚ έχει έτοιμη και δεύτερη πολύ δυνατή μεταγραφή, την οποία θα ανακοινώσει ως την Τετάρτη. Θα είναι ο διεθνής Δανός μέσος Γιόνσον, στον οποίο έχει κατατεθεί προσφορά (ήρθε και στην Αθήνα μαζί με την σύντροφό του, το σκυλάκι τους και τον ατζέντη του) ή κάποιος άλλος, μένει να αποδειχθεί.

Η στήλη πάντως έμαθε από …πρώτο χέρι πως τις τελευταίες ώρες παίζει πολύ δυνατά για ΑΕΚ Λατινοαμερικάνος στόπερ που είναι γνωστό όνομα! Ίδωμεν