Το τρικ του Καρυπίδη που άφησε ικανοποιημένο τον Μαντσίνι παρότι «έχασε» 3.000.000 ευρώ

29/09/2022, 16:04
Το τρικ του Καρυπίδη που άφησε ικανοποιημένο τον Μαντσίνι παρότι «έχασε» 3.000.000 ευρώ

Ο Θόδωρος Καρυπίδης και δεν πούλησε τον Μαντσίνι στα Εμιράτα αλλά και του έκανε νέα αύξηση αποδοχών, χωρίς να του επεκτείνει το συμβόλαιο (λήγει το 2024), κάτι άλλωστε που είχε κάνει μόλις πριν από έναν χρόνο.

Με αυτά και με αυτά ο Αργεντινός εξτρέμ μέσα σε έναν χρόνο έχει καταφέρει να ανεβάσει τις καθαρές ετήσιες αποδοχές του από τις 250.000 κοντά στις 400.000 ευρώ. Καθόλου άσχημα βεβαίως αν και η πρόταση από τα ΗΑΕ, την οποία είχε αποδεχτεί του εξασφάλιζε για την επόμενη τριετία συνολικά πάνω από 3.000.000 ευρώ!

Ο ιδιοκτήτης του Άρη για να μην δυσαρεστηθεί ο MVP της περασμένης σεζόν και μακράν ο παίκτης –μαζί με τον Πάλμα– που έχουν σοβαρή μεταπωλητική αξία και προοπτική για προσεχή περήφανη πώληση, αναγκάστηκε να του κάνει αύξηση στην… αύξηση αποδοχών, χωρίς να του πειράξει τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου. Ήταν ένα… τρικ που τελικά άφησε ικανοποιημένες και τις δύο πλευρές και ποιος ξέρει τι μπορεί να προκύψει ξανά τον Γενάρη…

Όσον αφορά την απόρριψη της πρότασης από τα Εμιράτα, την οποία πήγε στον Άρη, Έλληνας ατζέντης που κάνει δουλειές στην αραβική χερσόνησο, αν πιστέψουμε αυτό που κυκλοφορεί στην ελληνική πιάτσα agents ο τρόπος καταβολής του συνολικού ποσού κρίθηκε εξαιρετικά… αμφίβολος από τον Καρυπίδη. Για την ακρίβεια το φιξ ποσό του deal ήταν αρκετά μακριά από τα 2.500.000, που θα μπορούσε να τα εισπράξει σε βάθος χρόνους και εφόσον έπιαναν συγκεκριμένους στόχους.