Ο Ιβάν Σαββίδης δεν σκέφτεται το διαζύγιο με τον Λουτσέσκου αλλά ο Ρουμάνος μπορεί να τον προλάβει με την… παραίτησή του αν χάσει στο “Καραϊσκάκης”

19/10/2022, 16:20
Ο Ιβάν Σαββίδης δεν σκέφτεται το διαζύγιο με τον Λουτσέσκου αλλά ο Ρουμάνος μπορεί να τον προλάβει με την… παραίτησή του αν χάσει στο “Καραϊσκάκης”

Στην… γωνιά περιμένει και ο Βλάνταν Ιβιτς!

Στην ενημερωμένη ελληνική πιάτσα agents είναι βέβαιοι πως ο Ραζβάν Λουτσέσκου παίζει τα … ρέστα του – και μαζί την παρουσία του στον πάγκο του ΠΑΟΚ – κόντρα στον Ολυμπιακό. Την Δευτέρα στο “Καραϊσκάκης”…

Ο Ρουμάνος τεχνικός έχει “σημαδέψει” το εν λόγω ντέρμπι, πιστεύοντας πως αν φύγει με αποτέλεσμα θα αλλάξει όλη η σεζόν για την ομάδα του, θα κτίσει πάνω σε αυτό, κάνοντας ένα σερί…

Τι θα γίνει όμως, με τον Λουτσέσκου αν ο “δικέφαλος” (που αγνοεί ακόμη το “διπλό” στο πρωτάθλημα) χάσει από τον Ολυμπιακό; Οι λίγοι που τον γνωρίζουν μιλούν πλέον όλο και πιο…δυνατά ακόμη και για παραίτησή του στον Ιβάν!!

Προσοχή: για τους Σαββίδηδες δεν προκύπτει από πουθενά ο τι σε περίπτωση ήττας στο Φάληρο θα κινηθούν για να βγει το διαζύγιο με τον Ραζβάν. Η ιδιοκτησία του ΠΑΟΚ ( για τον… Μπότο δεν ξέρω) τουλάχιστον μέχρι την … μουντιαλική διακοπή, δεν σκέφτεται αλλαγή προπονητή, για αυτό και δεν… ψάχνει. Ο ψυχισμός και το εγώ του Ρουμάνου όμως, μπορούν κάλλιστα να το προκαλέσουν!!

Ασφαλώς και ήττα από ήττα έχει διαφορά, παίζει ρόλο και η εικόνα της ομάδας στο γήπεδο, αλλά μια νέα αποτυχία του ΠΑΟΚ θα εκτοξεύσει την εσωστρέφεια. Μαζί ήδη με την συσσωρευμένη οργή/γκρίνια σημαντικής μερίδας του κόσμου, που εκφράζεται απαξιωτικά προς τον Λουτσέσκου, δεν θέλει πολύ για να… ξεφύγει η κατάσταση.

Ο Λουτσέσκου πάντως πιστεύει πως μπορεί να φύγει με αποτέλεσμα από το “Καραϊσκάκης” και έτσι θεωρεί πως θα γυρίσει το…χαρτί του. Ο Ραζβάν υποστηρίζει πως το γκρουπ του χρειάζεται απαραιτήτως κι άμεσα ένα μεγάλο αποτέλεσμα για να διώξει τον…φόβο που το διακρίνει…

Επειδή γράφτηκε πως ο Πάμπλο Γκαρσία περιμένει στην…γωνία για να διαδεχτεί τον Λουτσέσκου. Αν, γράφω αν, φύγει ο Ρουμάνος για τον Ιβάν Σαββίδη η Νο 1 επιλογή θα είναι ο Βλάνταν Ιβιτς!! Κι ας δουλεύει στο Ισραήλ. Έχουν αποκαταστήσει την σχέση τους και ο Βλάνταν δεν θα ήταν καθόλου αρνητικός (το αντίθετο) να επιστρέψει στην Τούμπα ως κόουτς!!!