Ο γκολτζής Τζούμπα έφυγε από την ομάδα του Ονιεκούρου στην Τουρκία και είναι υποψήφιος για τον ΠΑΟΚ

13/11/2022, 12:34
Ο γκολτζής Τζούμπα έφυγε από την ομάδα του Ονιεκούρου στην Τουρκία και είναι υποψήφιος για τον ΠΑΟΚ

Μέσα στον Νοέμβριο υπήρξε αλλαγή στην κορυφή των free agents ποδοσφαιριστών (αυτοί που είναι ελεύθεροι, χωρίς ομάδα). Κι αυτό αφού μπήκε στη λίστα, μάλιστα ως ο πιο ακριβός ελεύθερος, ο Αρτέμ Τζούμπα!

Ο 34χρονος διεθνής, δίμετρος (1,96 μ.) Ρώσος σέντερ φορ, με τα 4.000.000 χρηματιστηριακή αξία και με ατζέντη τον Μέντες εγκατέλειψε την Τουρκία και την Αντάνα Ντεμίρσπορ. Στην ομάδα των Ονιεκούρου και Εντιαγιέ ο Τζούμπα μάλιστα δεν έκλεισε ούτε τρίμηνο (πήγε 18 Αυγούστου, αποδεσμεύτηκε 3 Νοεμβρίου). Δεν άντεξε τον πάγκο, έκανε μόλις 4 συμμετοχές / 1γκολ και πλέον ψάχνει το επόμενο σταθμό του.

Ο Τζούμπα (δεινός σκόρερ, με απολογισμό καριέρας 204 γκολ και 106 ασίστ) το καλοκαίρι ως ελεύθερος είχε προταθεί σχεδόν σε όλη την ελληνική Big 4 αλλά με πολύ υψηλό κασέ.

Τώρα τα ποσά είναι διαφορετικά και όπως έμαθα η περίπτωση του Τζούμπα εξετάζεται σοβαρά στον ΠΑΟΚ αφού υπάρχει η θετική άποψη του Ιβάν Σαββίδη ενώ λόγω… Ρωσίας είναι πιο εύκολη η διαπραγμάτευση στο οικονομικό. Βέβαια υπάρχει και το Γραφείο του «χρυσοδάκτυλου» ατζέντη Μέντες, που απριόρι δυσκολεύει την υπόθεση αλλά και εκεί υπάρχει ο συμπατριώτης του Ζοσέ Μπότο…

Θυμίζω πως στον «δικέφαλο» είδαν και αποείδαν με τον Νέλσον Ολιβέιρα που δεν… συνέρχεται και έτσι αποφάσισαν τον Γενάρη να πάνε και για έμπειρο / γκολτζή σέντερ φορ.