Ο Γιάννης Σαμαράς παρά τη φετινή αποτυχία του στον ΟΦΗ συζητάει με τον Απόλλωνα του Μονεμβασιώτη

13/11/2022, 13:41
Ο Γιάννης Σαμαράς παρά τη φετινή αποτυχία του στον ΟΦΗ συζητάει με τον Απόλλωνα του Μονεμβασιώτη

Τι κι αν άλλαξε πρώτα αθλητικό διευθυντή (Σαμαρά) και μετά προπονητή (Νιόπλια)… Τι κι αν ο CEO Μηνάς Λυσσάνδρου έχει πάρει πάνω του και το ποδοσφαιρικό τμήμα, πηγαίνοντας και σε μία ψαγμένη / φιλόδοξη / ακριβή λύση για τον πάγκο (Νταμπράουσκας)…

Τα πράγματα στον ΟΦΗ δεν πάνε καλά και το μέλλον προβλέπεται δύσκολο αφού θα πρέπει να παλέψει πλέον για την σωτηρία του, από εκεί που ξεκίνησε το πρωτάθλημα με βλέψεις… εξάδας! Κάποιοι μάλιστα λένε πως ο φετινός ΟΦΗ είναι ο… περυσινός Ατρόμητος!

Στο Ηράκλειο την μεγαλύτερη ευθύνη για τον κάκιστο προγραμματισμό της φετινής ομάδας το ρίχνουν στον Γιάννη Σαμαρά. Ο τελευταίος όμως, εδώ και χρόνια έχει φτιάξει το… όνομά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο, έχει και καλές… δημόσιες σχέσεις, οπότε το προφίλ του δεν «τσαλακώνεται» εύκολα.

Στην ποδοσφαιρική πιάτσα μάλιστα ξέρουν πως… παλεύει ήδη για τον επόμενο σταθμό του, για ένα πρότζεκτ α λα ΟΦΗ. Δηλαδή ξεκινώντας από την δεύτερη κατηγορία, με ιδιοκτήτη που βάζει χρήματα και σε σύλλογο με ιστορία. Για να μην το… κουράζω, ο Γιάννης Σαμαράς «φλερτάρει» με τον Απόλλωνα του Μονεμβασιώτη!