Done deal στις συζητήσεις Μπενφίκα - Βλαχοδήμου, «χρυσό» συμβόλαιο για τον «Όντι»

17/12/2022, 18:40
Done deal στις συζητήσεις Μπενφίκα - Βλαχοδήμου, «χρυσό» συμβόλαιο για τον «Όντι»

Γίνεται ο πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας παίκτης και πάει για πώληση το καλοκαίρι

Θέμα χρόνου αποτελεί, πλέον, το done deal στην υπόθεση ανανέωσης/επέκτασης συμβολαίου του Οδυσσέα Βλαχοδήμου με την Μπενφίκα. Μια διαπραγμάτευση που κρατάει περίπου 3 μήνες και ξεκίνησε μετά το ναυάγιο της καλοκαιρινής μεταγραφής του 28χρονου ομογενή κίπερ στον Άγιαξ...

Όπως, λοιπόν, κυκλοφορεί το τελευταίο 24ωρο στη Γερμανία, έδρα του Γραφείου που εκπροσωπεί τον «Όντι», ουσιαστικά υπάρχει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών για συμβόλαιο ως το 2027 (το υπάρχον τελείωνε το καλοκαίρι του 2024)!

Με γενναία αύξηση αποδοχών, που θα τον καταστήσει έναν από τα πιο υψηλά συμβόλαια της Μπενφίκα και τον πιο ακριβοπληρωμένο 'Έλληνα ποδοσφαιριστή, με ετήσιες αποδοχές που θα φτάνουν τα 2.500.000 ευρώ συν μπόνους!

Και για όσους το παραπάνω ποσό τους φαίνεται υπερβολικό, θυμίζω πως ο Άγιαξ στο φινάλε της θερινής μεταγραφικής περιόδου, πρόσφερε στον Βλαχοδήμο 4ετές συμβόλαιο με 3.500.000 ευρώ τον χρόνο.

Και επίσης, πως το καλοκαίρι του 2021 η Μπενφίκα είχε αρνηθεί προτάσεις, τόσο από την Ατλέτικο Μαδρίτης όσο και από την Πρέμιερ Λιγκ, για τον Βλαχοδήμο (του έχει βάλει buy out 60 εκατομμύρια)!!!

Όλα αυτά για έναν παίκτη που ο Παναθηναϊκός πριν από μια 4ετία πούλησε μόλις με 2.400.000 ευρώ στους «Λουζιτανούς», αν κι απο αυτό το ποσό –όπως λέει η πιάτσα agents– στο ταμείο των «πράσινων» έφτασαν αρκετά λιγότερα απο 2.000.000! Ήταν η εποχή που ο Γιάννης Αλαφούζος είχε τον Παναθηναϊκό σε καθεστώς... μνημονίου και οι παίκτες πουλιόντουσαν «μπιρ παρά»!

Και κάτι τελευταίο για τον Όντι: το γεγονός πως θα ανανεώσει με την Μπενφίκα, κάνοντας ένα «χρυσό» συμβόλαιο, δεν σημαίνει πως το ερχόμενο καλοκαίρι δεν θα πουληθεί. Κρατήστε το αυτό...