Έρχεται μεγάλη αραβική πρόταση για Ζίφκοβιτς στον ΠΑΟΚ

22/12/2022, 22:34
Έρχεται μεγάλη αραβική πρόταση για Ζίφκοβιτς στον ΠΑΟΚ

Στις αραβικές χώρες περίμεναν το τέλος του Μουντιάλ για να σπρώξουν χρήμα για μεταγραφές. Θα δώσουν προτεραιότητα μάλιστα σε παίκτες που αγωνίστηκαν και διακρίθηκαν στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Απο τους Σουπερλιγκάτους παίκτες που πήγαν... Μουντιάλ, έπαιξαν και διακρίθηκαν είναι ο Αντρίγια Ζίφκοβιτς του ΠΑΟΚ! Η στήλη έμαθε από πηγή που δεν αμφισβητείται, απο την ελληνική πιάτσα agents, πως για τον Σέρβο εξτρέμ –που τα πήγε περίφημα ως χαφ μπακ στο Μουντιάλ– υπάρχει μεγάλη κινητικότητα απο Αραβία μεριά...

Είναι μουντιαλικός, είναι Σέρβος (διαβατήριο που έχει μεγάλη πέραση στις εκεί χώρες), εμπλέκεται μέσω του πατέρα του σε μανατζερικό κανάλι που μπορεί να τον σπρώξει ενώ και στον ΠΑΟΚ βλέπουν θετικά την προοπτική/περήφανης πώλησης του.

Γνωρίζουν άλλωστε πως ο Ζίφκοβιτς είναι στο πικ του την δεδομένη στιγμή και πως στις δύο προσεχείς μεταγραφικές περιόδους (χειμερινή και καλοκαιρινή) θα είναι η ευκαιρία τους να πιάσουν πολύ καλή τιμή...

Ο «δικέφαλος» έχει αποδείξει πως αντιλαμβάνεται πότε ένας παίκτης του πρέπει να πουληθεί για να μη χάσει... λεφτά το κλαμπ. Το είδαμε πρόσφατα με τους Τζόλη/Γιαννούλη και παλαιότερα με τον Πρίγιοβιτς που πήγε στην αραβική Αλ Ιτιχάντ αντί 10.000.000 ευρώ.

Για να μην το κουράζω: έμαθα πως αναμένεται πρόταση στον ΠΑΟΚ από Αραβία για τον Ζίφκοβιτς, που θα είναι σίγουρα plus 6.000.000 ευρώ. Και ότι ο Αντρίγια θα γίνει... νέος Πρίγιοβιτς.