Η Λουντογκόρετς δεν πέφτει κάτω απο τα 2,5 εκατομμύρια για τον Βραζιλιάνο Κάουλι

23/12/2022, 16:14
Η Λουντογκόρετς δεν πέφτει κάτω απο τα 2,5 εκατομμύρια για τον Βραζιλιάνο Κάουλι

Η στήλη... έγκυρα και έγκαιρα είχε ενημερώσει/αποκαλύψει για τον Βραζιλιάνο Κάουλι της Λουντογκόρετς, πως αποτελεί βασικό μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού και από τις κορυφαίες επιλογές του Γιοβάνοβιτς.

Ο 27χρονος Κάουλι, που παίζει «10άρι» και δεξιός εξτρέμ, έχει ακόμη 1,5 χρόνο συμβόλαιο με την μόνιμη πρωταθλήτρια Βουλγαρίας, η οποία τον αγόρασε πριν 2 χρόνια 600 χιλιάρικα από τη γερμανική Πάντερμπον.

Η Λουντογκόρετς που έχει πρόεδρο με πάρα πολλά λεφτά (Βούλγαρο φαρμακοβιομήχανο), δεν πουλάει φτηνά, ενώ συνήθως και οι αγορές της κυμαίνονται από 1,5.000.000 έως 2.000.000 ευρώ...

Ο Παναθηναϊκός έχει κάνει μέχρι τώρα δύο προτάσεις στο βουλγαρικό κλαμπ για τον Κάουλι, αλλά ακόμη υπάρχει απόσταση. Η Λουντογκόρετς δεν τον πουλάει κάτω απο 2,5 εκατομμύρια και δεν μπαίνει στη διαδικασία – που της προτάθηκε από τους «πράσινους»– να πάρουν μπόνους 1.000.000 εφόσον ο Παναθηναϊκός πάρει το πρωτάθλημα!

Στο διά ταύτα, η πιάτσα θεωρεί δεδομένο πως ο Παναθηναϊκός θα καταθέσει και τρίτη προσφορά, την τελική του στη Λουντιγκόρετς, για να κάνει δικό του τον Κάουλι...