Γιαννούλης και Κυριακόπουλος είναι οι... ανταγωνιστές του Ρέαμπτσουκ στην Μπολόνια

05/01/2023, 14:38
Γιαννούλης και Κυριακόπουλος είναι οι... ανταγωνιστές του Ρέαμπτσουκ στην Μπολόνια

Ο ρόλος του Ιταλού τεχνικού διευθυντή Σαρτόρι και το... ελληνικό παρελθόν του στην Αταλάντα

H Μπολόνια είναι –μακράν της δεύτερης–- η ομάδα της Serie A που παραδοσιακά ψωνίζει Έλληνες ποδοσφαιριστές. Αλλωστε και στο φετινό ρόστερ της υπάρχει Έλληνας, ο Χαράλαμπος Λυκογιάννης! Και είναι πιθανόν να γίνουν... δύο οι Έλληνες τον Γενάρη.

Με τον δεύτερο μάλιστα να είναι επίσης αριστερός μπακ! Ο κόουτς Τιάγκο Μότα έχει ζήτησε ενίσχυση στην συγκεκριμένη θέση και ο τεχνικός διευθυντής της Μπολόνια, Τζιοβάνι Σαρτόρι, έχει ήδη φτιάξει τη σχετική short list υποψηφίων. Σε αυτή μάλιστα υπάρχει τριπλή... ελληνική παρουσία!

Ο Δημήτρης Γιαννούλης της Νόργουιτς, ο Γιώργος Κυριακόπουλος της Σασουόλο και ο... Όλεγκ Ρεαμπτσουκ του Ολυμπιακού!! Οι Γιαννούλης/Κυριακόπουλος είναι απο τις... αδυναμίες του Σαρτόρι, αφού στο παρελθόν προσπάθησε να τους πάρει στην Αταλάντα (δούλευε στο κλαμπ του Μπέργκαμο μέχρι τον περασμένο Μάϊο), καταθέτοντας μάλιστα υψηλές προτάσεις σε ΠΑΟΚ (6,5 εκατ. για τον Γιαννούλη) και Σασουόλο αντίστοιχα.

Η πιο δύσκολη περίπτωση από τους τρεις είναι ο Κυριακόπουλος, ο Γιαννούλης δουλεύεται για δανεικός με καλοκαιρινή οψιόν αγοράς, ενώ ο Ολυμπιακός δεδομένα πουλάει ακριβά. Γιαυτό άλλωστε πριν από λίγους μήνες είχε απορρίψει πρόταση της Χετάφε για τον Ρέαμπτσουκ.

Το ερώτημα εδώ είναι τι χρήματα διατίθεται να διαθέσει η Μπολόνια για αριστερό μπακ μεσούσης της σεζόν. Από 3 ως 5 εκατομμυρια (ταβάνι), με προτίμηση σε δανεισμό ακόμη και με σχετικά υψηλό loan fee. Αυτά κυκλοφορούν στην ιταλική πιάτσα agents για την υπόθεση...