Το ενδιαφέρον της Ροστόφ για Μαντσίνι και η… θεωρία συνωμοσίας που εμπλέκει και τον Ιβάν

25/01/2023, 22:01
Το ενδιαφέρον της Ροστόφ για Μαντσίνι και η… θεωρία συνωμοσίας που εμπλέκει και τον Ιβάν

Ακόμη μία ξένη ομάδα, η τρίτη από τη Ρωσία, προστέθηκε στις ενδιαφερόμενες για την αγορά του Ντανιέλ Μαντσίνι.

Ο λόγος για την τρίτη του ρωσικού πρωταθλήματος, τη Ροστόφ του κόουτς Καρπίν.
Μιλάμε βέβαια για τη Ροστόφ που παραδοσιακά έχει σχέση με τον Ιβάν Σαββίδη, οπότε είναι εύκολο να αναπτυχθούν και… θεωρίες συνωμοσίας στην Ελλάδα που να εμπλέκουν μελλοντικά τον ΠΑΟΚ.

Η Ροστόφ, όπως ακόμη μία ενδιαφερόμενη ομάδα του εξωτερικού, έχουν ενημερώσει πως μπορούν να προσφέρουν ένα ποσό χοντρικά κοντά στα 2.000.000 ευρώ ως transfer fee. Αυτό που δεν έχει διευκρινιστεί είναι αν στο ποσό αυτό συμπεριλαμβάνεται και το ποσοστό μεταπώλησης που έχει κρατήσει η Μπορντό ή είναι εξ ολοκλήρου για τον Άρη.

Τι σκέφτεται - θέλει ο Μαντσίνι; Ο Αργεντινός έχει συγκεκριμένες οικονομικές απαιτήσεις, ανάλογα με το πρωτάθλημα, με μίνιμουμ τις 800.000 ευρώ ετησίως. Αυτό πάντως που έχουν μεταφέρει οι εκπρόσωποί του στον Καρυπίδη, είναι πως εφόσον πρώτα τα βρει ο Άρης με κάποιον ενδιαφερόμενο, τότε και μόνο η πλευρά Μαντσίνι θα ανοίξει τον κύκλο διαπραγμάτευσης μαζί του και αναλόγως θα αποφασίσουν.

Δηλαδή, μπορεί ο Καρυπίδης να τα βρει με κάποια ομάδα αλλά θα πρέπει να ικανοποιηθεί και η πλευρά Μαντσίνι. Εκτός, λέει η στήλη, αν ο Άρης αποδεχτεί τις προτάσεις από ομάδες που έχουν πάει οι εκπρόσωποι του Μαντσίνι…