Βιάστηκαν στην Τούμπα να ανοίξουν και& να επικοινωνήσουν το θέμα ανανέωσης του Ολιβέιρα

23/03/2023, 20:34
Βιάστηκαν στην Τούμπα να ανοίξουν και& να επικοινωνήσουν το θέμα ανανέωσης του Ολιβέιρα

Ο Λουτσέσκου δεδομένα έχει ζητήσει την παραμονή / ανανέωση του Ολιβέιρα γιατί ταιριάζει γάντι σε αυτό που θέλει / παίζει ο Ρουμάνος κι ας μην διαθέτει το εύκολο γκολ (για φορ).

Παζάρι χοντρό αναμένεται στον ΠΑΟΚ για την ανανέωση του Νέλσον Ολιβέιρα. Κι αυτό αφού μπορεί από το Οργανισμό να διαρρέουν πως υπάρχει πολύ καλή επαφή και εκατέρωθεν πρόθεση για συμφωνία, αλλά ξέρουν κιόλας πως οι δύο πλευρές ξεκινούν από σημαντική οικονομική απόσταση.

Γιατί τότε ο ΠΑΟΚ επικοινωνεί πως όλα θα πάνε καλά ενώ γνωρίζουν πως η πρώτη προσφορά τους είναι μακριά από τα «θέλω» του Ολιβέιρα και μετά από πλευράς τακτικής θα επιμένουν σε αυτά τα χρήματα; Γιατί αυτή ακριβώς είναι η τακτική της Γκοντσάρεβα είτε μιλάμε για Βιερίνια / Κρέσπο είτε για Ντάγκλας Αγκούστο / Ολιβέιρα.

Ο Λουτσέσκου δεδομένα έχει ζητήσει την παραμονή / ανανέωση του Ολιβέιρα γιατί ταιριάζει γάντι σε αυτό που θέλει / παίζει ο Ρουμάνος κι ας μην διαθέτει το εύκολο γκολ (για φορ). Και ο Ολιβέιρα θέλει να μείνει στην Τούμπα, αλλά να παραμείνει και κάτοχος συμβολαίου… εκατομμυρίου. Αλλά μέχρι να φτάσουν, αν φτάσουν, σε done deal, υπάρχει ακόμη δρόμος αρκετός!

Ο Νέλσον Ολιβέιρα έχει συμβόλαιο με καθαρές ετήσιες αποδοχές κοντά στο 1.200.000 ευρώ. Για να ανανεώσει θέλει μίνιμουν τα ίδια. Οι Γκοντσάρεβα / Μπότο ξεκινάνε από τα 700 με 800 χιλιάρικα καθαρές αποδοχές συν υψηλά μπόνους…

Οι ουδέτεροι της πιάτσας θεωρούν λάθος του ΠΑΟΚ που άνοιξε τώρα το κεφάλαιο ανανέωσης του Ολιβέιρα. Γιατί και δεν τον αξιολογούν σωστά και η αναμενόμενη καθυστέρηση της συμφωνίας (λογικά θα τραβήξει σε επεισόδια) μόνο φθορά μπορεί να προκαλέσει και στον παίκτη και στην σχέση του με το κλαμπ. Το πώς… αμαυρώθηκε το όνομα του στην ΑΕΚ, το τελευταιο τετράμηνό του εκεί, όταν πάλι υπήρχε θέμα ανανέωσής του, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως παράδειγμα.

Στο διά ταύτα, είναι λογικό ο ατζέντης του Νέλσον να τον έχει προτείνει ήδη σε άλλες ομάδες. Ενδεχομένως ακόμη και της Big 4. Και λογικό να γίνει σχετικό παιχνίδι προσεχώς με τον Ολιβέιρα. Στο φινάλε πάντως εκτός από τα χρήματα θα μετρήσει στην απόφασή του και το… περιβάλλον, εφόσον περνάει καλά…