Παρέμβαση Σαββίδη και «φρένο» στην ανανέωση του Ολιβέϊρα κόντρα στο «θέλω» του Λουτσέσκου

13/04/2023, 16:11
Παρέμβαση Σαββίδη και «φρένο» στην ανανέωση του Ολιβέϊρα κόντρα στο «θέλω» του Λουτσέσκου

Ο ιδιοκτήτης του ΠΑΟΚ μίλησε και ξεκαθάρισε στον Πορτογάλο φορ πως δεν έχει αποφασίσει ακόμη αν αξίζει να του δώσει το συμβόλαιο εκατομμυρίου που ζητάει

Στην συζήτηση για την ανανέωση του Νέλσον Ολιβέϊρα στον ΠΑΟΚ έβαλε… φρένο προσωπικά ο Ιβάν Σαββίδης!

Πώς; Μιλώντας τηλεφωνικά ο ίδιος με τον Πορτογάλο στράικερ και ξεκαθαρίζοντας τις προθέσεις του! Εξηγούμαι…Επίσημη προσφορά στην πλευρά του άσου δεν είχε –ούτε έχει– γίνει. Κουβέντες έγιναν από πλευράς Οργανισμού και εκπροσώπων του Ολιβέϊρα. Όπως έχει κάνει την εισήγησή του και ο Ραζβάν Λουτσέσκου, για την παραμονή/ανανέωση του συμβολαίου του… Σε αυτή, λοιπόν, την πρώιμη διαπραγμάτευση η διαφορά στο οικονομικό ήταν σαφής και σημαντική.

Η Γκοντσάρεβα δεν έδειξε διατεθειμένη να προσφέρει πάνω απο 800 χιλιάρικα ετησίως ενώ ο Ολιβέϊρα δεν πέφτει κάτω από το 1 εκατομμύριο (κυκλοφορεί μάλιστα πως θέλει και signing bonus)… Και επειδή όλο αυτό άρχισε να… ανοίγει και να μην “μαζεύεται” (με την “συμμετοχή”/σχολιασμό και των οπαδών στα social media, που στην πλειοψηφία τους θεωρούν υπερβολικό το εκατομμύριο το χρόνο στον Ολιβέϊρα), με τα play offs και τον τελικό του Κυπέλλου μπροστά, υπήρξε η παρέμβαση (από το …Ροστόφ) του ιδιοκτήτη.

Ο Ιβάν Σαββίδης, λοιπόν, φέρεται να ενημέρωσε τον Ολιβέϊρα πως ακόμη δεν έχει αποφασίσει αν θα του κάνει την προσφορά που θέλει!! Όπως δηλαδή συνέβη με τις ανανεώσεις των Ινγκανσον, Ζίφκοβιτς και Ντάγκλας Αγκούστο, τις οποίες πήρε πάνω του και ήταν plus του εκατομμυρίου!

Ουσιαστικά το αφεντικό ήταν σαν να είπε στον σέντερ φορ της ομάδας του πως δεν έχει πειστεί (ακόμη!) για το αν αξίζει το συμβόλαιο του εκατομμυρίου που ζητάει! Και παρέπεμψαν την υπόθεση της ανανέωσης του για μετά το τέλος της σεζόν, παρότι το… πράσινο που έχει ανάψει ο Λουτσέσκου!

Μέχρι τότε ο Ολιβέϊρα θα έχει μια ακόμη ευκαιρία αγωνιστικά να πείσει τον Ιβάν Σαββίδη να του ξαναδώσει ένα από τα κορυφαία συμβόλαια στον ΠΑΟΚ αλλά και ο Ζοσέ Μπότο τον χρόνο να ψάξει την αγορά για να δει αν με τα λεφτά που θέλει ο Ολιβέϊρα μπορεί να βρει κάτι καλύτερο σε στράικερ – γκολτζή!!

Με τον ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, στο δεδομένο τάιμινγκ, να προτιμάει το δεύτερο εξ ου και το “πάγωμα” της ανανέωσης του Πορτογάλου. Τόσο απλή είναι η ερμηνεία του… πράγματος!!