NBA: Courtside seat από... χρυσάφι στους φετινούς τελικούς!

13/06/2023, 15:06
NBA: Courtside seat από... χρυσάφι στους φετινούς τελικούς!

Στο τέταρτο παιχνίδι της σειράς στο Μαϊάμι, οι courtside seats κόστιζαν από 27.795 μέχρι και 46.326 δολάρια!

Μία νίκη μακριά από το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία τους βρίσκονται πλέον οι Ντένβερ Νάγκετς. Η ομάδα μπάσκετ του Νίκολα Γιόκιτς επικράτησε με 108-95 στον τέταρτο αγώνα της σειράς των τελικών του ΝΒΑ μέσα στην έδρα των Μαϊάμι Χιτ, έκαναν το 3-1 και πλέον βρίσκονται αντιμέτωποι με την ιστορία τους στον επόμενο αγώνα που θα διεξαχθεί στην Ball Arena.

Όπως καταλαβαίνει εύκολα κανείς τα εισιτήρια για αυτόν τον αγώνα είναι ανάρπαστα, αλλά και πανάκριβα. Σίγουρα λίγοι όμως μπορούν να προμηθευτούν ένα “μαγικό χαρτάκι” για τις καλύτερες θέσεις του γηπέδου, τις γνωστές και ως courtside seats, οι οποίες βρίσκονται σχεδόν μέσα στον αγωνιστικό χώρο και προσφέρουν την καλύτερη θέα στους επισκέπτες.

Πολλοί celebrities, επιχειρηματίες, αλλά και εκατομμυριούχοι δίνουν το παρών κάθε χρόνο σε κάποια από αυτές τις θέσεις, τις οποίες μπορεί να κλείσει κανείς από 6.000 μέχρι και 40.000 δολάρια, αν μιλάμε για την πρώτη σειρά!

Είναι χαρακτηριστικό δε το γεγονός πως φέτος η τιμή τους έχει εκτοξευτεί. Το ίδιο είχε συμβεί και στο τέταρτο παιχνίδι της σειράς στο Μαϊάμι, όταν οι courtside seats κόστιζαν από 27.795 μέχρι και 46.326 δολάρια, κάτι που κατατάσσει τα εισιτήρια των φετινών τελικών στα πιο ακριβά όλων των εποχών.