Εθνική Τράπεζα: Απέκτησε το 7,5% της Epsilon Net έναντι 7,49 ευρώ ανά μετοχή

Εθνική Τράπεζα: Απέκτησε το 7,5% της Epsilon Net έναντι 7,49 ευρώ ανά μετοχή

Επίσης, υπεγράφη μία μακροχρόνια, αποκλειστική στρατηγικήσυμφωνία συνεργασίας μεταξύ των δύο, με αντικείμενο τον από κοινού σχεδιασμό, την ανάπτυξη και διάθεση προϊόντων και ψηφιακών υπηρεσιών που αποσκοπούν στην ενίσχυση και στήριξη του επιχειρείν στην Ελλάδα

Ολοκληρώθηκε η συναλλαγή για την απόκτηση του 7,5% της Epsilon Net, έναντι 7,49 ευρώ ανά μετοχή, όπως ανακοίνωσε η Εθνική Τράπεζα.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, σε συνέχεια της από 4.5.2023 ανακοίνωσης για την υπογραφή συμφωνίας με τον κ. Ιωάννη Μίχο για την απόκτηση μειοψηφικού ποσοστού στην EPSILON NET, η Εθνική Τράπεζα («ΕΤΕ») ανακοινώνει σήμερα (9/6/2023) την ολοκλήρωση της συναλλαγής για την απόκτηση του 7.5% επί του συνολικού μετοχικού κεφαλαίου της EPSILON NET από τον κ. Μίχο, σε τιμή €7.49/μετοχή.

Επίσης, η ΕΤΕ ανακοινώνει την υπογραφή μίας μακροχρόνιας, αποκλειστικής στρατηγικής συμφωνίας συνεργασίας με την EPSILON ΝΕΤ, με αντικείμενο τον από κοινού σχεδιασμό, την ανάπτυξη και διάθεση προϊόντων και ψηφιακών υπηρεσιών που αποσκοπούν στην ενίσχυση και στήριξη του επιχειρείν στην Ελλάδα.

H εταιρεία Deloitte Business Solutions πραγματοποίησε τον Οικονομικό και Φορολογικό Έλεγχο της EPSILON NET για λογαριασμό της ΕΤΕ και η δικηγορική εταιρεία Καρατζά και Συνεργάτες ήταν επίκουροι νομικοί σύμβουλοι της ΕΤΕ για την συναλλαγή.