Apple: Παρουσίασε τα νέα iMac και iPad Pro με επεξεργαστή M1

20/04/2021, 21:59
Apple: Παρουσίασε τα νέα iMac και iPad Pro με επεξεργαστή M1

Τα νέα μοντέλα του επιτραπέζιου υπολογιστή iMac καθώς και τη νέα σειρά των iPad Pro που βασίζονται πλέον στην αρχιτεκτονική του νέου επεξεργαστή M1 παρουσίασε σήμερα η Apple.

Τα νέα iMac με διαγώνιο οθόνης 24 ιντσών και με τον επεξεργαστή M1 έρχονται σε διαφορετικά φωτεινά χρώματα και με κάμερα 1080p για FaceTime. Η συσκευή ξεκινά στα $1.299 με τέσσερις χρωματικές επιλογές, ενώ η Apple σχεδιάζει να επεκτείνει τη σειρά στα επτά χρώματα στο μοντέλο των $1.499. Οι συσκευές θα είναι διαθέσιμες από τα μέσα Μαΐου, με τις προ-παραγγελίες να ξεκινούν στις 30 Απριλίου.

Η Apple παρουσίασε και το iPad Pro που επίσης χρησιμοποιεί τον επεξεργαστή M1 και έχει σύνδεση 5G. Η Apple ανακοίνωσε ότι τα γραφικά στο νέο iPad Pro είναι 1.500 φορές ταχύτερα σε σύγκριση με το αρχικό iPad.

Ανακοίνωσε επίσης μια νέα χρωματική επιλογή για το iPhone 12 καθώς και το AirTag, μια μικρή συσκευή που βοηθά τους χρήστες να παρακολουθούν και να βρίσκουν τα αντικείμενα τους, όπως κλειδιά, τσάντες, κλπ. χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Find My της Apple.