Δύο ακόμη βραβεία για την εφαρμογή Prosvasis GO στα Mobile Excellence Awards 2022

17/12/2021, 14:15
Δύο ακόμη βραβεία για την εφαρμογή Prosvasis GO στα Mobile Excellence Awards 2022

Η Prosvasis, μέλος του Ομίλου εταιρειών SOFTONE, ξεχώρισε στα Mobile Excellence Awards 2022, αποσπώντας δύο σημαντικές διακρίσεις για την ολοκληρωμένη Cloud εφαρμογή Prosvasis GO. Τα βραβεία διοργανώθηκαν για 7η χρονιά, από την Boussias.

Η Prosvasis απέσπασε δύο silver βραβεία στις κατηγορίες «Digital Innovation through Mobile» και «Business Model Transformation through Mobile».

Συγκεκριμένα, η εφαρμογή Prosvasis GO διακρίθηκε για τις λύσεις που παρέχει ως προς τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων και την αυτοματοποίηση της καθημερινής τους λειτουργίας, αναγνωρίζοντας ότι το mobile αποτελεί την πρώτη επιλογή σύνδεσης.

Η κριτική επιτροπή ξεχώρισε τις μοναδικές δυνατότητες της ευέλικτης Cloud εφαρμογής, η οποία σε πραγματικό χρόνο διασυνδέεται αυτόματα με την πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ, διασφαλίζοντας την αυθεντικότητα κάθε εκδιδόμενου παραστατικού.

Η Γενική Διευθύντρια της Prosvasis, κα. Ιωάννα Κωτσόγιαννη, δήλωσε, αναφορικά με τις 2 βραβεύσεις: «Είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που μετά την πρόσφατη βράβευση της εφαργμογής Prosvasis GO ως η κορυφαία επιλογή Ηλεκτρονικής Τιμολόγησης της ελληνικής αγοράς, λάβαμε ακόμη δυο σημαντικές διακρίσεις.

Βραβεύσεις σαν και αυτές μας κάνουν να επιδιώκουμε να εξελισσόμαστε συνεχώς, κάνοντας ακόμα πιο ισχυρή τη δέσμευσή μας για ανάπτυξη λύσεων που συμβάλλουν αποτελεσματικά στον ψηφιακό μετασχηματισμό τόσο των ελεύθερων επαγγελματιών όσο και των επιχειρήσεων».