Apple event: Τα νέα προϊόντα που θα παρουσιάσει

06/03/2022, 12:11
Apple event: Τα νέα προϊόντα που θα παρουσιάσει

Το ανοιξιάτικο event της Apple «Peek Performance» είναι γεγονός. Έχει προγραμματιστεί για τις 8 Μαρτίου και θα μεταδοθεί ψηφιακά από το YouTube καθώς και από τον ιστότοπο της Apple.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο τεχνολογικός κολοσσός αναμένεται να παρουσιάσει όλα τα τελευταία προϊόντα που ετοιμάζει εδώ και καιρό, προκειμένου να εντυπωσιάσει και να ικανοποιήσει καταναλωτές και φανατικούς οπαδούς, για ακόμη μία φορά.

Αν και η διάσημη εταιρεία τεχνολογίας, δεν έχει αποκαλύψει ακριβώς, ποια είναι τα νέα προϊόντα που σχεδιάζει να λανσάρει παρόλα αυτά, σύμφωνα με πληροφορίες από το Business Insider, η Apple αναμένεται να ανακοινώσει την κυκλοφορία ενός νέου iPhone χαμηλού κόστους με υποστήριξη 5G. Πιθανότατα, να δούμε ένα πιο εξελιγμένο και σύγχρονο μοντέλο iPhone SE. Υπενθυμίζεται πως το συγκεκριμένο iPhone παρουσιάστηκε για πρώτη φορά, την άνοιξη του 2020 και πωλείται στα 399 δολάρια.

Στο μεταξύ φημολογείται πως η Apple, θα παρουσιάσει το νέο iOS 15.4, την πιο πρόσφατη έκδοση του λογισμικού iPhone, με πολλά νέα χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής χρήσης αναγνώρισης προσώπου για ξεκλείδωμα της συσκευής ενώ οι χρήστες φορούν μάσκα προστασίας κατά της Covid-19 καθώς και τη δυνατότητα αποδοχής ανέπαφων πληρωμών με πιστωτική κάρτα χωρίς πρόσθετο υλικό. Τέλος, έχει επίσης αναφερθεί στο Bloomberg ότι η Apple ενδέχεται να αποκαλύψει αναβαθμισμένους υπολογιστές Mac με νεότερους επεξεργαστές καθώς και ένα νέο iPad μεσαίας κατηγορίας.