Bloomberg: Έτοιμος ο Έλον Μασκ να κλείσει την εξαγορά της Twitter

26/10/2022, 12:04
Bloomberg: Έτοιμος ο Έλον Μασκ να κλείσει την εξαγορά της Twitter

Στη δέσμευση να κλείσει την Παρασκευή την εξαγορά της Twitter έναντι 44 δισ. δολαρίων, προχώρησε σήμερα ο Έλον Μασκ κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης με στελέχη τραπεζών

Στη δέσμευση να κλείσει την Παρασκευή την εξαγορά της Twitter έναντι 44 δισ. δολαρίων, προχώρησε σήμερα ο Έλον Μασκ κατά τη διάρκεια τηλεδιάσκεψης με στελέχη τραπεζών που θα συμβάλουν στη χρηματοδότηση, σύμφωνα με πηγές του Bloomberg.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι τράπεζες, οι οποίες παρέχουν χρηματοδότηση χρέους 13 δισ. δολαρίων, έχουν ολοκληρώσει τη σύνταξη της τελικής πιστωτικής συμφωνίας και βρίσκονται στη διαδικασία υπογραφής των εγγράφων -ένα από τα τελευταία βήματα προτού στείλουν τα χρήματα στον Έλον Μασκ, όπως ανέφεραν οι πηγές.

Σύμφωνα πάντα με το Bloomberg, οι τράπεζες αναμένεται απόψε να λάβουν μια ειδοποίηση δανεισμού -ένα από τα τελευταία απαιτούμενα έγγραφα- ενώ τα χρήματα αναμένεται να κατατεθούν σε δεσμευμένο λογαριασμό την Πέμπτη (27/10/2022).

Όπως υπενθυμίζει το Bloomberg, οι τράπεζες είχαν ήδη αρχίσει να ετοιμάζουν τα σχετικά έγγραφα, ωστόσο μέχρι πρότινος ο πάντα απρόβλεπτος Έλον Μασκ προσπαθούσε να αποσυρθεί από την εξαγορά. Παρόλα αυτά, οι τελευταίες εξελίξεις δείχνουν ότι η εξαγορά βρίσκεται στα τελευταία στάδια.

Τόσο η Morgan Stanley, όσο και η Twitter, αρνήθηκαν να κάνουν οποιοδήποτε σχόλιο, ενώ εκπρόσωποι του Έλον Μασκ δεν ήταν άμεσα διαθέσιμοι για σχολιασμό.