Τρεις συζητήσεις για τρία κανάλια!

30/09/2018, 18:23
1

... σε εξέλιξη βρίσκονται την ώρα τούτη τρεις διαφορετικές συζητήσεις και διεργασίες με σκοπό τη δημιουργία τηλεοπτικών σταθμών. Οι δύο από τις τρεις αφορούν στοιχηματική δράση και συνδέονται με το αθλητικό προϊόν, ενώ η τρίτη είναι αμιγώς ειδησεογραφική.

1. Σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, σε ανοικτές συζητήσεις για τη δημιουργία στοιχηματικής πλατφόρμας που θα παρέχεται μέσω τηλεοπτικού σταθμού βρίσκονται οι όμιλοι Κόκκαλη και Cosmote! Οι δύο πλευρές συζητούν τη δημιουργία τηλεοπτικού σταθμού ο οποίος θα ανεβεί στη συνδρομητική του ΟΤΕ και θα παρέχει συνεχές αθλητικό πρόγραμμα με στοιχηματική δράση! Οι συζητήσεις γίνονται μεταξύ των κ. Μ. Τσαμάζ και Κων. Κόκκαλη και ο σκοπός είναι η δημιουργία κοινής εταιρείας μεταξύ Intralot και Cosmote. Πρόκειται για ένα σχέδιο που είχε πέσει στο τραπέζι και στο παρελθόν, όμως τώρα φαίνεται πως οι συνθήκες το ευνοούν και πάλι λόγω νομιμοποίησης του ιντερνετικού στοιχήματος και λήξης του μονοπωλιακού δικαιώματος του ΟΠΑΠ στο Διαδίκτυο το 2020, που είχε παραχωρηθεί με τον νόμο Βενιζέλου!

- ΟΠΑΠ - Παναγιωτάκης για το Action 24

2. Στο ίδιο μήκος κύματος βρίσκονται και οι συζητήσεις μεταξύ της διοίκησης του ΟΠΑΠ και του Διονύση Παναγιωτάκη για την απόκτηση από τον ισχυρό όμιλο του τηλεοπτικού σταθμού Action 24! Οι πληροφορίες λένε ότι οι δύο πλευρές έχουν βρει σημείο επαφής και θεωρείται πολύ πιθανόν να υπάρξει σύντομα συμφωνία προκειμένου ο σταθμός, μετά φυσικά τη διάλυση του αρραβώνα με τον Γιάννη Αλαφούζο, να μετατραπεί σε αθλητικό-στοιχηματικό! Θυμίζεται ότι προ ημερών ανακοινώθηκε η συμφωνία μετοχικής συνεργασίας μεταξύ του ΟΠΑΠ και της στοιχηματικής εταιρείας stoiximan!

3. Αλαφούζος με Attica tv και blue sky!
3. Την ίδια ώρα ο Γιάννης Αλαφούζος εξακολουθεί να αναζητεί μικρό τοπικό κανάλι προκειμένου να υλοποιήσει το σχέδιο του Σκάι 24, του συνεχούς διαρκείας ολόκληρο το 24ωρο ειδησεογραφικού σταθμού. Μετά το ναυάγιο με τον Διονύση Παναγιωτάκη ο ισχυρός άνδρας του Σκάι μπήκε σε συζητήσεις με ιδιοκτήτες μικρών τηλεοπτικών σταθμών τοπικής εμβέλειας, με τις πληροφορίες να λένε ότι συνομίλησε τόσο με την ιδιοκτησία του blue sky όσο και με του Attica tv! Οι φήμες λένε ότι με τον blue sky δεν κάθισε η δουλειά, ωστόσο οι ίδιες πηγές επιμένουν ότι ο Γιάννης Αλαφούζος βρίσκεται κοντά σε τελική συμφωνία!