Εθνική Τράπεζα: Ο Γιάννης Κωστόπουλος φωτεινό πρότυπο τραπεζικού ηγέτη

10/03/2021, 14:00
Εθνική Τράπεζα: Ο Γιάννης Κωστόπουλος φωτεινό πρότυπο τραπεζικού ηγέτη

Η διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας, με σημερινή της ανακοίνωση, εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για την απώλεια του Γιάννη Κωστόπουλου, ενός κορυφαίου Έλληνα τραπεζίτη, με καθοριστική συμβολή στην ανάπτυξη και τον εκσυγχρονισμό του εγχώριου τραπεζικού μας συστήματος.

«Ο Γιάννης Κωστόπουλος ήταν ένας διακεκριμένος άνθρωπος, ένα φωτεινό πρότυπο τραπεζικού ηγέτη, που έθετε πάντα ως προτεραιότητα τη συνεχή δημιουργία και την πρόοδο, συνδέοντας την επιχειρηματική του δραστηριότητα με το εθνικό συμφέρον και την κοινωνική προσφορά. Το μέγεθος και η επιτυχία του ομίλου που ηγήθηκε και μεγάλωσε πολλαπλασιάζοντας τις δυνάμεις του, επιβεβαιώνουν την ευφυία και τη διορατικότητα που τον χαρακτήριζαν. Το διοικητικό συμβούλιο της Εθνικής Τράπεζας εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος και όλους τους οικείους του», αναφέρεται στην ανακοίνωση,

Το διοικητικό συμβούλιο της Εθνικής Τράπεζας αποφάσισε να δωρίσει στο Ίδρυμα Ιωάννου Φ. Κωστόπουλου το ποσό των 10.000 ευρώ στη μνήμη του εκλιπόντος.